fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij presenteert nieuwe huisstijl en website

MDH Uitgeverij bestaat aan het eind van dit jaar 25 jaar! Achter de schermen is hard gewerkt aan een compleet nieuwe huisstijl. En vandaag is het dan zover… We presenteren naast ons nieuwe logo ook onze nieuwe website.

Kleurrijke stijl

MDH heeft gekozen voor een kleurrijke huisstijl die het karakter van het bedrijf perfect weergeeft. Directeur-eigenaar Paul Milder legt de wijziging uit: “Het kleurrijke logo, met de daarbij passende huisstijl, staat voor onze veelzijdigheid en ons palet aan diensten. Met een beetje fantasie is naast een krantenstapel, waar het voor ons allemaal mee begon, ook het pand van MDH te herkennen in het beeldmerk.”

Meer vernieuwingen

In de komende weken komt u de herkenbare stijl onder meer tegen op de boarding bij diverse betaald voetbalclubs. Binnen en buiten ons kantoorpand vernieuwen wij de uitingen op korte termijn, waarvan we u graag de resultaten laten zien via onze website en social media-kanalen. Daarop verschijnen natuurlijk ook andere nieuwsfeiten, want MDH is volop in beweging op verschillende vlakken.

Nieuwe vacature(s)

MDH is ervan overtuigd dat het ook in de volgende jaren blijft groeien. Wil jij vanaf dit jubileumjaar deel uitmaken van ons leuke team? Bekijk dan snel de openstaande vacatures, waaronder die van ‘Accountmanager Betaald Voetbal’!

Terug naar overzicht