fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij slaat handen ineen met Zwembad van het Jaar

MDH Uitgeverij en Sportfondsen Rotterdam gaan samenwerken. In totaal zijn er vier zwembaden verbonden aan deze organisatie, waaronder zelfs het Zwembad van het Jaar 2018 en de runner-up in de verkiezing. Een ongekend succes voor Sportfondsen Rotterdam, waarvoor wij in een oplage van 88.000 kranten uitgeven en op geselecteerde adressen verspreiden.

100.000 tot 200.000 gasten per bad

De kranten worden uitgebracht in vier verschillende edities, voor elk van de zwembaden een eigen krant. De zwembaden bedienen allemaal een groot publiek en verwelkomen op jaarbasis tussen de 100.000 en 200.000 gasten per bad. De accommodaties bieden niet alleen de mogelijkheid tot zwemmen, maar tot bewegen in het algemeen. ‘Bewegen draagt bij aan een fysiek, mentaal én sociaal vitale maatschappij’, is de drijfveer van Sportfondsen Rotterdam.

De vier verschillende edities:

✔ Het Oostelijk Zwembad (oplage: 19.000)

✔ Het Van Maanenbad (oplage: 20.000 oplage)

✔ Recreatiecentrum Oostervant (oplage: 23.000 oplage)

✔ Recreatiecentrum Zevenkampse Ring (oplage: 26.000 oplage)

Zwembad van het Jaar

Begin oktober was het groot feest op de burelen van Sportfondsen Rotterdam. Op 9 oktober vond namelijk de uitreiking van de Zwembadbranche Awards plaats. In de categorie 100.000 – 200.000 bezoekers eindigde het Van Maanenbad op de eerste plek. Daarvoor mocht het zwembad het Gouden Zeepaardje in ontvangst nemen. Recreatiecentrum de Zevenkampse Ring eindigde op een mooie tweede plek.

Samenwerking met Sportfondsen

MDH Uitgeverij werkt naar volle tevredenheid samen met diverse organisaties van Sportfondsen. “We breiden onze duurzame samenwerking met Sportfondsen uit met een mooie organisatie in de vorm van Sportfondsen Rotterdam. Namens MDH wil ik natuurlijk felicitaties overbrengen aan onze nieuwe partner voor de mooie uitverkiezingen. We kijken erg uit naar de samenwerking”, aldus directeur-eigenaar Paul Milder.

Terug naar overzicht