fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij start samenwerking met sportschoolketen Anytime Fitness

MDH Uitgeverij werkt jarenlang samen met vele partners waarvoor het interne TV circuit wordt beheerd. Daar komt nu een nieuwe partner bij, namelijk sportschoolketen Anytime Fitness. Maar liefst 3 vestigingen van Anytime Fitness (Doetinchem, Varsseveld en Zutphen) kunnen worden toegevoegd aan de rij toplocaties voor interne TV circuits van MDH.

24/7 geopend, 24/7 zichtbaar

Sporten at anytime, dat is het uitgangspunt van Anytime Fitness. In de sportscholen van Anytime kun je sporten waar en wanneer je dat wilt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dankzij de nieuwe samenwerking tussen MDH en Anytime Fitness is het voor ondernemers en bedrijven mogelijk om 24/7 zichtbaar te zijn met hun reclameboodschap om zo hun potentiële doelgroep te bereiken.

Interne TV circuits bij Anytime Fitness

MDH Uitgeverij gaat het interne TV circuit beheren in 3 vestigingen van Anytime Fitness: Doetinchem, Varsseveld en Zutphen. Op een 55 inch tv-scherm zullen commercials van adverteerders worden vertoond. Naast die commercials is er ook ruimte voor eigen content van de sportscholen, zoals acties, het promoten van lessen en ander nieuws.

Wat het adverteren op het interne TV circuit bij Anytime Fitness zo aantrekkelijk maakt, is dat de doelgroep overduidelijk is. Hierdoor is heel gericht adverteren mogelijk. De commercials worden minimaal 12 keer per uur, gedurende 15 seconden, vertoond. En dit ook 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Oftewel, je bent anytime zichtbaar!

De kracht van interne TV circuits

De juiste boodschap, op het juiste moment en voor de juiste doelgroep uitzenden op (grote) tv-schermen. Dat is wat MDH verstaat onder intern TV circuit, ook wel bekend als narrowcasting. De kracht van deze manier van adverteren, is dat de commercial een zeer gericht publiek bereikt. Zo kun je op een visuele manier je potentiële doelgroep benaderen.

Intern TV circuit op jouw locatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een intern TV circuit (narrowcasting) op jouw locatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via 0314 – 36 11 30 of via info@mdh-uitgeverij.nl.

Terug naar overzicht