fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij start samenwerking met Theater De Weijer

Trots is MDH Uitgeverij op de nieuwe samenwerking met Theater de Weijer in Boxmeer. MDH geeft verschillende theaterkranten uit door het hele land en mag de komende drie jaar de theaterkrant van Theater de Weijer aan het portfolio toevoegen. De eerste editie moet in het najaar van 2022 op de mat vallen.

42.000 exemplaren per uitgave

In totaal zullen er 6 uitgaves verschijnen op magazineformaat van de theaterkrant voor De Weijer. De eerste editie zal in het najaar van 2022 uitkomende, de volgende edities volgen in voor- en najaar 2023, voor- en najaar 2024 en voorjaar 2025. Per uitgave zullen er 42.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid worden in de gemeenten Bergen, Gennep en Land van Cuijk. In totaal 252.000 exemplaren dus!

Geliefde plek

Niet alleen in Boxmeer is De Weijer een begrip, ook in theaterland is het een bekende en geliefde plek om te staan. Denk aan Pieter Derks, Peter Pannekoek, Eva Crutzen en Youp van ’t Hek. De Weijer biedt jaarlijks een divers aanbod aan concerten, toneel, cabaret, film en jeugdvoorstellingen.

Nieuwe exploitant De Weijer

Optisport zal vanaf 1 januari 2023 de nieuwe exploitant zijn van De Weijer voor de komende tien jaar. Speerpunten vanaf dan zullen zijn: theater & bioscoop, bruiloften, feesten & vergaderingen en horeca. “De theaterkrant is ideaal om al onze nieuwe plannen lokaal onder de aandacht te brengen. In de eerste editie zullen wij o.a. aandacht besteden aan het nieuws over Optisport als nieuwe exploitant, onze vernieuwde programmering bekend maken en meer vertellen over het nieuwe restaurant. In de volgende edities willen wij meer gaan vertellen over de plannen die wij hebben op sociaal-maatschappelijk gebied”, aldus Roy Pauwels van Optisport.

Terug naar overzicht