fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij verlengt partnership bij De Graafschap

De Graafschap gaat de Eredivisie in! En dat gebeurt natuurlijk niet zonder MDH Uitgeverij. We zijn erg trots dat we ook dit jaar ons partnership met de Superboeren hebben opengebroken en verlengd met een extra seizoen: tot medio 2021!

Veur altied

Vlak voor de finaleronde in de nacompetitie, tegen Almere City FC, heeft directeur-eigenaar Paul Milder het lopende contract verlengd. Dit past precies in het Veur altied-karakter dat De Graafschap predikt. Naast MDH Uitgeverij heeft ook DrukwerkConcurrent verlengd.

De Graafschap Bode

MDH Uitgeverij is eigenlijk niet meer weg te denken in stadion De Vijverberg. Vanuit Doetinchem verzorgen wij tweemaal per jaar dat de officiële krant De Graafschap Bode overal in Doetinchem en omgeving op de deurmat valt. Deze krant wordt al tien jaar lang uitgegeven en gedrukt via MDH.

Tv-circuit en radiocommercials

Ook de radiocommercials die voor en na de wedstrijd door De Vijverberg galmen worden door MDH verzorgd. Verder is het interne tv-circuit, met schermen in bijvoorbeeld de Business Club, in ons beheer. Onlangs plaatsten we nog grote Philips-schermen in de hagelnieuwe supporterskantine.

Trots!

Paul Milder is erg trots op de samenwerking met De Graafschap: “MDH Uitgeverij is al jarenlang verbonden aan De Graafschap en heeft als echt Doetinchems bedrijf natuurlijk hart voor de club. We vinden het fantastisch dat de Superboeren komend seizoen weer in de Eredivisie spelen, maar daar laten we ons partnership niet van afhangen. MDH staat namelijk ‘Veur altied’ achter de club en we zijn blij dat we op onze manier een bijdrage kunnen leveren aan het mooie Superboeren-imago.”

In deze hoedanigheid is MDH Uitgeverij ook mediapartner van clubs als Vitesse, N.E.C. Nijmegen, Go Ahead Eagles, SC Heerenveen en Heracles Almelo.

Terug naar overzicht