fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij en Vitesse zetten samenwerking voort

MDH Uitgeverij en Vitesse hebben al ruim 12 jaar een mooie samenwerking. En wij kunnen nu ook met trots zeggen dat we ook voor de aankomende drie seizoenen weer een officiële Vitessekrant mogen uitbrengen. In dit artikel vertellen we meer over ons mediapartnerschap.

Mediapartner tot 2026

MDH Uitgeverij is mediapartner van voetbalclub Vitesse. Dat houdt in dat wij 2 keer per jaar een Vitessekrant uitbrengen van totale opgave van 80.000 exemplaren. Deze bladen op magazine formaat worden door heel de regio verspreid. En wij zijn ook eindvertegenwoordiger van het tv-circuit in het Gelredome. Deze schermen hangen in de businessruimtes en deels op de promenade van het stadion en worden gezien door veel zakenlieden en Vitesse-supporters.

12 jaar verbonden  

MDH Uitgeverij is nu al 12 jaar verbonden met de prachtige club uit Arnhem. Van uit onze ervaringen kunnen we zeggen dat het altijd een hele plezierige samenwerking is geweest, we zijn natuurlijk niet voor niets zolang aan elkaar verbonden. “Juist in deze moeilijke tijd voor Vitesse vinden wij het belangrijk om achter deze mooie club te blijven staan” aldus eigenaar Paul Milder. Met de verlening t/m 2026 kunnen wij dit werk de komende jaren blijven voortzetten.

Adverteren in het Gelredome?

Klinkt dit nou goed en wil jij met jouw bedrijf voorbijkomen op de interne tv van het Gelredome? Mail dan naar  info@mdh-uitgeverij.nl of bel naar 0314 – 36 11 30. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Terug naar overzicht