fbpx
MDH Uitgeverij

Meer spetterende kranten voor Optisport Almere 

Als preferred supplier van Optisport Nederland staan wij iedere dag klaar om ruim 300 sportorganisaties in Nederland te voorzien van voldoende exposure. Zo brengen we ook al enige tijd mooie huis-aan-huisbladen uit voor Optisport Almere – en we zijn ontzettend vereerd dit de komende twee jaar te mogen blijven doen!    

Heel Almere in het water 

Met maar liefst vijf zwembaden verdeeld over de gemeente, weet Optisport Almere elke inwoner het water in te krijgen. Want bij zwembad De Vrijbuiter, Almere Stad, Almere Poort, Tussen de Vaarten en Muziekwijk is echt iédereen welkom een plons te komen maken. Van zwemles tot revalidatie, van schoonspringen tot banenzwemmen en van groepslessen tot wedstrijdzwemmen; in Almere ben je op de juiste plek voor alles wat met water en bewegen te maken heeft. Zo draagt Optisport bij aan een gezonde en gelukkige gemeente! Want of je nou liever gewoon wat ronddobbert of zo snel mogelijk het bad rondgaat in de borstcrawl, zwemmen (en een lekker patatje na afloop) bezorgt ons allen een verkwikkend gevoel van vrijheid en een grote glimlach.  

Hetzelfde (succesvolle) recept 

Met spetterende huis-aan-huiskranten zorgen wij er keer op keer voor dat iedereen in de omgeving van Almere op de hoogte wordt gebracht van al het moois dat Optisport te bieden heeft. Ze staan vol handige informatie, interessante feitjes, leuke anekdotes en lokale activiteiten en mogen daarom door geen enkele Almerenaar worden gemist. En dat worden ze ook niet, want we mogen ieder voor- en najaar prachtige kranten blijven verzorgen voor Optisport Almere en deze verspreiden in een oplage van maar liefst 31.000 stuks per editie! 

Wat is jouw doel? 

Onze aansprekende opdrachtgevers weten wel hoe ze hun doelgroep bereiken; met bijvoorbeeld advertenties in een lokale kranten, eigen krantenuitgaves, LED-reclame of radiocommercials… 

Wat je dan ook wil bereiken, met bijna 30 jaar ervaring als trouwe mediapartner van de meest indrukwekkende bedrijven kunnen wij je gegarandeerd verder helpen. Keertje sparren? Bel ons op 0314 – 36 11 30 of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht