fbpx
MDH Uitgeverij

Nationale Sportweek van start met zevental MDH-publicaties

De Nationale Sportweek is een bijzonder initiatief van NOC*NSF om iedereen in Nederland aan het sporten te krijgen. Duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties helpen mee om dit tweeweekse (nationale) evenement tot een succes te maken. En daaraan hoopt MDH Uitgeverij een bijdrage te leven, in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie.

Sportieve kranten

Voor een zevental Gelderse gemeenten heeft MDH sportieve kranten uitgegeven. De desbetreffende gemeente kan in hun eigen editie informatie kwijt over alle activiteiten binnen de gemeente. Van het succes van Bootcamp Oldebroek (met 400 leden!) tot gezonde scholen in Heerde… Je vindt allerlei leuke verhalen in de kranten, die natuurlijk ook de agenda voor de Nationale Sportweek bevatten.

Vijftiende editie

De vijftiende editie van de Nationale Sportweek kende een spectaculaire opening in Deventer op 15 september. Tot en met 29 september staan veel deuren open voor de nodige bewegingsuren. MDH werkte in voorgaande jaren al samen met de gemeenten Epe en Oldebroek. De Nationale Sportweek past perfect bij MDH Uitgeverij, gezien het vitaliteitsprogramma dat eerder voor onze medewerkers is opgezet in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie.

Over de Nationale Sportweek-kranten

Formaat: Tabloid
Aantal: 7 gemeenten
Oplage: totaal van 81.600

✔ Gemeente Oldebroek
✔ Gemeente Epe
✔ Gemeente Harderwijk
✔ Gemeente Ermelo
✔ Gemeente Heerde
✔ Gemeente Renkum
✔ Gemeente Beuningen

Terug naar overzicht