fbpx
MDH Uitgeverij

Nieuw jasje voor Vrijetijdkrant: magazineformaat

Vrijetijdkrant is een begrip in veel regio’s in Nederland. We zijn stevig aan het groeien, denken aan de toekomst en steken de Vrijetijdkranten vanaf heden in een nieuw jasje. Letterlijk. We switchen van tabloidformaat naar magazineformaat!

Twee vliegen in één klap

Het magazineformaat is lekker handzaam, ideaal om te bewaren en beter voor het milieu. Met deze switch slaan we dan ook twee vliegen in één klap. Het handzame karakter vergroot het leesplezier, wat ook de adverteerders ten goede komt. Zo komt alle content, inclusief de advertenties, nog beter onder de aandacht.

Eerste editie in nieuwe jasje

De eerste editie die op het nieuwe formaat over de persen rolt is Vrijetijdkrant IJsseldelta (oplage 84.000). We zijn erg benieuwd hoe de nieuwe exemplaren worden ontvangen. De Vrijetijdkrant Veluwe, Achterhoek, Rijk van Nijmegen, Steden-Driehoek, Utrecht, Betuwe, Liemers en Salland volgen in de maanden daarna. De Vrijetijdkranten Schouwen-Duiveland en Gooi & Vechtstreek zijn al uitgebracht.

Feiten en cijfers

✔ In 2018 kent Vrijetijdkrant een oplage van circa 1.300.000

✔ 9 edities van de Vrijetijdkrant zijn in 2018 in een nieuw jasje te zien

✔ De eerste editie op magazineformaat is Vrijetijdkrant IJsseldelta en verschijnt begin september in de regio Zwolle

Blijven groeien

“Het is erg mooi dat we blijven groeien met Vrijetijdkrant. We willen graag iets terugdoen voor onze lezers en adverteerders. Een handzaam formaat levert nog meer leesplezier op”, vertelt Paul Milder, directeur van MDH Uitgeverij. Ben je op zoek naar leuke uittips? Bekijk dan vooral de Vrijetijdkrant in jouw regio of kijk op www.vrijetijdkrant.nl

Terug naar overzicht