fbpx
MDH Uitgeverij

Nieuwe Eagles-krant huis-aan-huis verspreid door mediapartner MDH

Afgelopen week werd in de gemeenten Deventer, Lochem en Olst-Wijhe een nieuwe Eagles-krant huis-aan-huis verspreid. De krant is het resultaat van het partnership tussen Go Ahead Eagles en mediapartner MDH Uitgeverij, dat onlangs tot en met het seizoen 2023/2024 werd verlengd.

Eagles-krant

De krant kent een oplage van 66.000 exemplaren en is de eerste editie die door Go Ahead Eagles en MDH Uitgeverij gezamenlijk wordt uitgegeven. In 2021 volgen ook nog de jubileumkrant rond de viering van 100 jaar Vetkampstraat en de Open Dag-krant.

Mediapartner

De Eagles-krant is niet de enige gezamenlijke productie waarin Go Ahead Eagles en MDH Uitgeverij elkaar hebben gevonden. Als mediapartner is MDH al jarenlang verantwoordelijk voor de radiocommercials die elke thuiswedstrijd door De Adelaarshorst galmen. Ook het interne TV-circuit, met in totaal 24 schermen in de Business Lounges, wordt door MDH Uitgeverij beheerd.

Tekst loop door onder foto

MDH Uitgeverij en Go Ahead Eagles verlengen het partnership. Jan Willem van Dop, Go Ahead Eagles (links) en Paul Milder, MDH Uitgeverij (rechts) tijdens het tekenmoment.

”Prachtige volksclub”

MDH is er trots op dat het partnership met Go Ahead Eagles is verlengd. ”Go Ahead Eagles is een prachtige volksclub”, zegt Paul Milder, directeur/eigenaar van MDH Uitgeverij. ”We zijn blij dat we door het bieden van een totaalpakket een bijdrage kunnen leveren aan het imago van Go Ahead Eagles. Bovendien willen we volgend jaar de uitgestelde viering van 100 jaar Vetkampstraat van extra glans voorzien door de uitgave van een jubileumkrant.”’

”Van alle markten thuis”

”MDH Uitgeverij is feitelijk van alle markten op het gebied van media thuis”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. ”De schermen van ons interne TV-circuit zijn op wedstrijddagen een ideale mogelijkheid om een breed scala aan onderwerpen onder de aandacht te brengen bij onze Business Partners: wedstrijdinformatie, aanstaande business events, richtlijnen, noem maar op. En door middel van de radiocommercials die rond wedstrijden in het stadion klinken, kunnen Business Partners extra exposure genereren voor hun onderneming. Dat we nu ook samen met MDH een Eagles-krant hebben gerealiseerd en onder onze supporters hebben verspreid, maar het mediaplaatje compleet”.

Ben je woonachtig buiten het verspreidingsgebied van de Eagles-krant? Dan kun je een exemplaar komen afhalen in de Fanstore (elke woensdag geopend van 13:00 tot 17:00 uur), de receptie van gebouw Larenstein of bij supporterscoördinator Jan-Willem Klink.

Of bekijk hier de Eagles-krant online >>>

Terug naar overzicht