fbpx
MDH Uitgeverij

Aan de slag voor nieuwe opdrachtgever RTV Connect 

Wij van MDH zorgen al bijna 30 jaar voor zichtbaarheid voor talloze succesvolle bedrijven, waaronder een grote verscheidenheid aan radiozenders uit heel het land. En vanaf heden hebben we er weer een nieuwe opdrachtgever bij! En dat is er niet zomaar één, want RTV Connect is dé stem van Arnhem, Zevenaar, Doesburg, Westervoort, Duiven en Renkum… 

De stem van en vóór iedere inwoner 

Misschien herken je het wel; je stapt de auto in, draait zomaar een zender aan zonder te weten wat je gaat horen en dat is toch niet zo denderend als je had gehoopt. Dat ene liedje wordt al voor de twintigste keer in drie dagen tijd gedraaid, de radio-dj is niet echt interessant om naar de luisteren en eigenlijk ben je gewoon benieuwd of jouw lokale voetbalclub die ene wedstrijd heeft gewonnen. Nou, de inwoners van Arnhem, Zevenaar, Doesburg, Westervoort, Duiven en Renkum hebben daar nou nooit last van. Want dé streekomroep van Midden-Gelderland, RTV Connect, voorziet hen iedere dag opnieuw van de beste muziek en het belangrijkste lokale (sport)nieuws. 

Wellicht klinken RTV Favoriet en RTV Arnhem je nog wel bekend in de oren; ze zorgden tenslotte jarenlang voor de stem die jij iedere dag door je speaker hoorde spreken. Een aantal jaren geleden hebben de omroepen hun krachten gebundeld om (lokale) luisteraars samen, onder de naam RTV Connect, nog meer te verbinden, inspireren en laten discussiëren. Door in te spelen op de verschillende behoeftes van haar brede publiek, is de omroep er voor werkelijk iedereen. En wij zijn er voor RTV Connect, want vanaf heden gaan wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van al het goeds dat de zender te bieden heeft…

Horen en zien

Als jij houdt van goede muziek, interessant nieuws en leuke verhalen, dan luister je gegarandeerd allang naar RTV Connect. Maar binnenkort kun je, in twee gloednieuwe krantenuitgaves, ook lezen over deze verbindende zender. Prikkelende verhalen, interessant nieuws over de radiozender, de gezichten achter het succes van RTV Connect en programmeringen; het zal de kranten aan niets ontbreken. Je moét ze dan ook wel even doorbladeren! En dat kan, want als je woonachtig bent in Midden-Gelderland valt de krant dit najaar gegarandeerd bij je op de mat. 

De eerste uitgave van de krant wordt deze herfst verspreid, in twee deeledities. In Arnhem en Renkum wordt een editie verspreid, in een oplage van maar liefst 28.000 exemplaren. Ook bij 24.000 huishoudens in de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Doesburg valt er dit najaar een editie op de mat. En in het voorjaar van 2025 doet RTV Connect, met een nieuwe krant, precies hetzelfde en voorziet de zender je dus opnieuw van voldoende leesvoer. 

De stem van jouw bedrijf 

Laat de stem van jouw bedrijf ook horen, met bijvoorbeeld een opvallende kleurenadvertentie in een (lokale) krant, een radiocommercial of misschien zelfs een eigen krantenuitgave. 

Wat je doelen dan ook zijn, wij helpen je ze te behalen. Bel ons eens op 0314 – 36 11 30 of stuur een mailtje naar info@mdh-uitgeverij.nl, dan denken we graag met je mee. 

Terug naar overzicht