fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij blijft groeien: nieuwe locatie in Deventer!

MDH Uitgeverij blijft maar groeien. Medio augustus openen wij een nieuw verkoopkantoor in hartje centrum Deventer, op steenworp afstand van De Brink. Het is voor MDH een volgende mijlpaal in het 27e levensjaar van het bedrijf. En direct ook een hele interessante ontwikkeling die met veel enthousiasme is onthaald in Doetinchem en Nijmegen, waar de overige kantoren van MDH gevestigd zijn.

Foto: Het gezellige centrum van Deventer.

Commerciële invulling

Vanuit Doetinchem en Nijmegen verzorgen circa 75 medewerkers krantenuitgaven, interne TV circuits, radiocommercials, websitebanners en commercials op LED Walls. De vestiging in Deventer wordt een zelfstandig opererend kantoor, dat gaat helpen bij de commerciële invulling van alle uitgaven en uitingen van MDH.

Passende inrichting

Het nieuwe kantoor in Deventer wordt ingericht voor een nieuwe lichting verkopers. En ook dit pand zal geheel in de stijl van ons merk “SalesParadise” worden aangekleed. Dit betekent dat er veel aandacht is voor sport- en spelelementen, omdat ontspanning en sfeer belangrijke onderdelen zijn van een succesvol verkoopteam.

Extra slagkracht

MDH is al vele jaren zeer actief in de regio Deventer en werkt samen met aansprekende partijen in Salland zoals bijvoorbeeld Sportbedrijf Deventer, Omroep Salland1 en Go Ahead Eagles. Het is een logische en mooie volgende stap om in deze richting verder te groeien.

Directeur-eigenaar Paul Milder van MDH Uitgeverij heeft veel zin in deze nieuwe stap. “In de eerste plaats is het voor MDH een prachtige uitbreiding, ingegeven door de constante groei en ambities van ons bedrijf. We hopen hiermee extra slagkracht te genereren en merken nu al dat het veel extra energie geeft aan de organisatie.”

Nieuwe collega’s gezocht

In de nieuwe kantoorruimte midden in het centrum van Deventer bij De Brink is plek voor nieuwe collega’s in verschillende salesfuncties. We zoeken daarom per direct volop naar gezellige en commerciële verkopers binnendienst, met ruime óf iets minder saleservaring. Lijkt het jou leuk om direct vanaf de start betrokken te zijn bij deze nieuwe stap in ons bestaan? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures voor onze vestigingen Deventer, Nijmegen en Doetinchem.

Terug naar overzicht