fbpx
MDH Uitgeverij

Officiële opening van MDH-locatie in Nijmegen (video)

MDH Uitgeverij is vanaf deze week ook actief in Nijmegen! Binnen no-time is het nieuwe kantoor startklaar gemaakt en hebben we nieuwe collega’s kunnen verwelkomen. Natuurlijk ging de opening gepaard met een officieel moment.

Champagne ontkurkt

Eigenaar Paul Milder ontkurkte de champagne. Onze nieuwe commerciële medewerkers gaan al direct aan de slag. Natuurlijk zijn we achter de schermen druk bezig om het team van meer versterkingen te voorzien. Daarvoor worden ook deze en volgende week diverse gesprekken gevoerd.

Zelfstandig opererend

Vanuit Doetinchem verzorgen circa 75 medewerkers mooie krantenuitgaven, interne TV circuits bij grote partijen, radiocommercials, websitebanners en commercials op LED Walls. De vestiging in Nijmegen wordt een belangrijke aanvulling voor MDH Uitgeverij. Als zelfstandig opererend kantoor gaan onze nieuwe collega’s helpen bij de commerciële invulling van alle uitgaven en uitingen van MDH. 

Mooie uitdaging

“We zien deze nieuwe stap in het 25e levensjaar van MDH als een bijzondere kans om de constante groei en ambities van het bedrijf extra kracht bij te zetten”, geeft eigenaar Paul Milder te kennen. Rob Bolmeijer: “Voor mij persoonlijk is het een prachtige uitdaging. Ik heb heel veel zin om met het nieuwe team aan de slag te gaan en samen mooie resultaten te boeken, waar we iedereen versteld van laten staan. En natuurlijk hoop ik dat we in Nijmegen ook zo snel mogelijk de ongedwongen MDH-sfeer uitstralen.”

Enthousiast?

Wil je bij dit leuke, frisse team aansluiten? Dan nodigen wij je van harte uit om direct te solliciteren op deze leuke, commerciële functie!

Terug naar overzicht