fbpx
MDH Uitgeverij

Samenwerking met omroep Maasland verlengd en nieuwe samenwerking met omroep Venray

Al enige tijd werken wij samen met omroep Maasland; afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld nog een prachtige jubileumkrant voor de omroep mogen verzorgen. We zijn blij aan te mogen kondigen dat we ook in 2024 weer twee lokale kranten, die beiden op de mat bij 10.000 huishoudens zullen vallen, mogen gaan uitgeven voor omroep Maasland. Daarnaast hebben we vanaf dit jaar het genoegen een zomer- en wintereditie uit te brengen voor omroep Venray, die sinds kort ook partner van omroep Maasland is. Deze kranten zullen worden verspreid in de gemeente Venray in een oplage van 14.000 stuks per editie. Met al die nieuwe kranten brengen we dit jaar gegarandeerd nóg meer nieuws en verhalen naar Zuidoost-Nederland! 

Zomerse hitjes

Radio in de zomer is als een warme zonnestraal die je dag net dat beetje extra geeft. Tijdens het zonnen in de tuin, op het werk of gedurende je saaie autorit; die vrolijke, zomerse deuntjes op de radio maken elke situatie net een stukje beter. Een warm zonnetje, goed gezelschap en wat goede zomerhits vormen dan ook hét recept voor een geslaagde zomer. En Zuidoost-Nederland wordt deze zomer van genoeg zomerhits voorzien, door zomerradio Zon! 

Omroep Maasland, waarmee wij al langer prettig samenwerken, en onze nieuwe partner Omroep Venray gaan met radio Zon namelijk samen zorgen voor een gezamenlijk programma. Dit programma zal bestaan uit zonnige muziek, regionaal nieuws, het weer, achtergronden, een activiteitenkalender en een dagelijks radiospel. Dus, zet die radio maar vast een tandje harder en laat de zomer maar komen! 

Oude formules en nieuwe kansen

We hebben voor omroep Maassland al meerdere mooie kranten, vol met onder andere info en weetjes over de zender en de regio, de programmeringen en puzzels, mogen maken en verspreiden onder meer dan 10.000 huishoudens per editie. De omroep bestaat al 30 jaar en is de best beluisterde zender uit de regio; we zijn dan ook blij kranten te mogen verzorgen voor zo’n mooi lokaal en sterk gevestigd bedrijf. Én, we zijn blij hetzelfde te mogen gaan doen voor omroep Venray! Want ook voor deze onmisbare publieke omroep, die de Venrayse samenleving steeds opnieuw weet te informeren, amuseren en verbinden, mogen wij tweemaal per jaar 14.000 edities gaan uitgeven. 

Met lokale kranten voor de radiozenders helpen we overigens niet alleen de omroepen zelf, maar ook de lokale ondernemer zijn naam te versterken. Want het adverteren in een lokale krant is voor de lokale ondernemer natuurlijk dé manier om zijn thuismarkt te bereiken. We kijken ernaar uit onze jarenlange expertise opnieuw in te zetten en de naam van de lokale mediazenders en bedrijven te versterken! 

Laat je ook horen

Jouw merkboodschap overdragen aan het lokale publiek middels een advertentie in een lokale krant, of zelfs interesse in het uitgeven van je eigen krant? Met bijna 30 jaar ervaring kunnen wij je gegarandeerd verder helpen. 

Schroom niet en bel ons gewoon een keertje, op het nummer 0314 – 36 11 30. Liever mailen? Dat kan ook, op het e-mailadres info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht