fbpx
MDH Uitgeverij

Onze collega Francisca in het zonnetje

Dat wij bij MDH Uitgeverij van een feestje houden moge inmiddels duidelijk zijn 😉 Ook afgelopen week was het weer raak! De bubbels werden tevoorschijn gehaald om onze collega Francisca in het zonnetje te zetten.

Zeer gedreven verkoopster

Na een eerdere samenwerking met MDH is Francisca vorig jaar weer teruggekeerd op het ‘oude honk’. Ze heeft het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt. Ze is niet alleen zeer gedreven, maar brengt ook een hoop humor mee naar kantoor. We zijn daarom ontzettend trots dat we Francisca een contract voor onbepaalde tijd konden aanbieden bij MDH!

Dennie van Olst, teamleider bij MDH Uitgeverij: “Francisca heeft zich de afgelopen periode laten zien als een zeer gedreven verkoopster. Met haar humor, werklust en ervaring is ze dan ook een prima aanwinst gebleken voor mijn team en ik feliciteer haar dan ook van harte met deze dik verdiende vaste aanstelling.”

Francisca, van harte gefeliciteerd en op naar nog vele jaren bij MDH Uitgeverij!

Leuk feitje! Ons opleidingscentrum opent binnenkort en Francisca zal Ă©Ă©n van de opleiders zijn. Dus ben jij toe aan een hele nieuwe uitdaging of wil jij een carriĂšreswitch maken?

Bekijk hier de vacature voor ons opleidingscentrum!

Terug naar overzicht