fbpx
MDH Uitgeverij

Onze collega Simone: hart voor de zaak én de klant

Pour the champagne! Onze collega Simone is zelf altijd al het zonnetje in huis, of in dit geval bij MDH, maar toch vonden wij nog een goede reden om haar extra te laten stralen.

Lieve en vrolijke collega

Na een eerdere samenwerking met MDH Uitgeverij is Simone begin dit jaar weer teruggekeerd op het ‘oude honk’. En wat zijn we daar blij mee! We zijn dan ook trots dat we kunnen melden dat we Simone een contract voor onbepaalde tijd hebben kunnen aanbieden.

Conchita Rodriquez en Lennart Reinbergen, teamleiders bij MDH: “Simone is een harde werkster waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ze heeft hart voor de zaak, maar bovenal voor de klant. Daarnaast is ze een lieve en vrolijke collega die graag voor iedereen klaarstaat. We zijn daarom ook zeer blij met Simone terug op het oude honk.”

Simone, van harte gefeliciteerd en op naar nog vele mooie jaren bij MDH Uitgeverij!

Ps. In het team van Conchita en Lennart zijn nog een paar werkplekken vrij voor commerciële toppers die het verkoopvak willen leren óf al (jaren) onder de knie hebben. Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de sales? Bekijk dan hier onze vacatures >>>

En wie weet word jij binnenkort de nieuwe collega van o.a. Simone, Conchita en Lennart!

Terug naar overzicht