fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij sluit partnership met PEC Zwolle

PEC Zwolle gaat een nieuwe samenwerking aan met MDH Uitgeverij. Al 25 jaar regelt MDH Uitgeverij als mediapartner de media-uitingen voor talloze toonaangevende organisaties. Met trots verwelkomen we PEC Zwolle als nieuwe partner. We gaan de LED-schermen aan de voorkant van het MAC3PARK stadion vermarkten. Daarnaast gaat MDH ook het interne tv-circuit verzorgen in de businessclub en de omloop tijdens thuiswedstrijden.

Jurian Meijntjes, salesmanager bij PEC Zwolle: ”Wij zijn verheugd met het bekendmaken van deze driejarige samenwerking met MDH Uitgeverij. Zij hebben reeds bij diverse andere BVO’s bewezen een succesvolle samenwerking neer te kunnen zetten. Als club kijken wij dan ook uit om de komende drie seizoenen intensief met elkaar aan de slag te gaan. Daarnaast zullen wij hen ook verwelkomen bij activiteiten van de PEC Zwolle Businessclub.”

Paul Milder, eigenaar van MDH Uitgeverij, is blij met de nieuwe samenwerking: ”Met meer dan 70 medewerkers en de natuurlijke groei die ons bedrijf in de inmiddels ruim 25 jaar heeft doorgemaakt, kunnen wij met trots zeggen dat MDH Uitgeverij stevig op de kaart staat. Het is dan ook prachtig dat we met PEC Zwolle een nieuwe BVO aan onze lange lijst met partners mogen toevoegen. Als MDH zijnde hebben wij ruime ervaring op onder andere het gebied van LED walls. Ik kijk uit naar de samenwerking met de club en naar het bezoeken van de thuiswedstrijden en de overige businessactiviteiten.”

Terug naar overzicht