fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij verlengt als preferred supplier van Optisport

Geweldig nieuws! Na overleg en een tevreden samenwerking blijft MDH Uitgeverij preferred supplier van ruim 300 locaties van Optisport. Tot en met 2026 staan wij klaar om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en onze huidige opdrachten voort te zetten.

Over Optisport

Optisport is een sportorganisatie voor iedereen; jong, oud, lichamelijk beperkt of revaliderend. Met meer dan 300 locaties is er altijd een Optisport in de buurt. Deze organisatie brengt iedereen in beweging. Of je nou wil zwemmen, fitnessen of deelnemen aan een van de groepslessen, Optisport heeft alles in huis om jouw doelen te bereiken. De eerste stappen naar een gezonde en sportieve levensstijl begint hier.

Preferred Supplier

MDH Uitgeverij is preferred supplier van Optisport. Dat betekent dat wij wederom klaarstaan om de aangesloten vestigingen te voorzien van een eigen krant, mocht hier vraag naar zijn. Er zijn nu al meer dan 40 jaarlijkse uitgaves die wij al op onze CV mogen zetten en hopelijk nog meer mooie projecten in de toekomst. Je snapt wel dat wij van MDH erg trots zijn om deze mooie samenwerking t/m 2026 te hebben verlengd.

En jij?

Wekt dit nieuwsgierigheid op? Neem dan contact met ons op via de mail: info@mdh-uitgeverij.nl of bel naar: 0314 – 36 11 30. We bespreken graag de mogelijkheden.

Terug naar overzicht