fbpx
MDH Uitgeverij

Een nieuwe uitdaging voor MDH Uitgeverij met RTV Krimpenerwaard

De kogel is door de kerk. MDH Uitgeverij gaat de aankomende 2 jaar een mooie samenwerking tegemoet met de lokale omroep RTV Krimpenerwaard. Bij hun brede media arsenaal hoort natuurlijk een duidelijke programmakrant voor de lokale bevolking. En daar kunnen wij voor zorgen.

4 uitgaves

Met trots kunnen we zeggen dat wij vier mooie uitgaves van 20.000 exemplaren mogen doen op magazine formaat. Voor het eerst in December 2023 voor de bekende wintermarathon, en in de daaropvolgende jaren t/m 2025. Deze krant zal de programmering van RTV Krimpenerwaard bevatten, met de hele planning voor zowel radio als TV. En nog veel meer leuke content, zoals een kijkje achter de schermen, regionaal nieuws en een voorstelronde van de medewerkers.

RTV Krimpenwaard

RTV Krimpenerwaard is een lokale omroep in de gemeente Krimpenerwaard. Zij verzorgen dan ook het lokale media aanbod voor de gemeente met +-57.000 inwoners. Hier werken ongeveer 70 vrijwilligers die zorgen voor het nieuws en entertainment op radio, televisie en online. RTV Krimpenerwaard wil de inwoners van de Krimpenerwaard informeren en verbinden, dat is hun ambitie. Als lokale omroep zijn ze een vertrouwbare bron voor informatie. En wij zijn blij dat wij ze kunnen helpen met het bereiken van het lokale publiek.

Klinkt dit goed?

Als dit ook wat voor jou is, dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een geheel eigen programmakrant. Of wie weet heb jij een veel origineler idee. Je kan ons bereiken via 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdh-uitgeverij.nl.

Terug naar overzicht