fbpx
MDH Uitgeverij

Fruitcorso Tiel en MDH slaan de handen ineen

Al ruim 60 jaar zorgt het Fruitcorso in Tiel, waar de mooiste praalwagens van fruit te bewonderen zijn, voor het leukste dagje (fr)uit van het jaar. Het spektakel trekt jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers en weet de kennis, kunde en creativiteit die de Betuwe rijk is een podium te geven. En MDH Uitgeverij is natuurlijk dé perfecte partij om dit feest, middels mooie krantenuitgaves en een opvallende LED-wall, nóg levendiger te maken…. 

Appels en peren eren  

In het derde weekend van september staan de straten van Tiel in het teken van het jaarlijkse Fruitcorso. De gepassioneerde leden van 18 corsoverenigingen uit acht omliggende gemeenten presenteren dan, na maandenlang werk, hun prachtige meesterwerken gemaakt van fruit, groenten en noten aan een massapubliek. Nergens op de wereld maakt men zulke corsowagens en het is dan ook niet voor niets dat de Betuwse traditie in 2013 bekroond werd tot Cultureel Erfgoed en in 2021 werd bijgeschreven op de wereldbekende UNESCO-lijst.  

Bij alleen de corso zelf blijft het overigens niet; wat dacht je van een Kindercorso, Food Truck Festival, Fruitmozaïeken en het Fruitcorso by Night? Het Fruitcorso in Tiel is hét festijn van de Betuwe en zeker niet te missen. En dat niemand dat festijn mist, daar zorgen wij van MDH Uitgeverij wel voor!  

Voor het corso en lokale ondernemers

Niet alleen alle prachtige wagens zullen opgemerkt worden gedurende het Fruitcorso; ook lokale ondernemers krijgen de kans om te schitteren in de periode rondom de feestelijke gebeurtenis.  

MDH Uitgeverij zal namelijk ruim 50.000 krantenexemplaren gaan verspreiden in de regio’s Tiel, Buren – West Betuwe en Neder-Betuwe – West Maas & Waal. Zo valt niet alleen het Fruitcorso zelf, maar ook elke lokale ondernemer op in de Betuwe!  

Ook de LED-wall van MDH On Screen, die op de evenementenlocatie neergezet zal worden, biedt bedrijven in de regio dé kans zich aan een breed publiek van meer dan 80.000 bezoekers te presenteren. Natuurlijk mag handige informatie voor bezoekers van het Fruitcorso ook niet ontbreken op deze eyecatcher.  

Bereik jouw publiek

Wil jij jouw publiek bereiken, bijvoorbeeld middels een mooie kleurenadvertentie in een lokale krant of een advertentie op één van onze imposante LED-reclamemasten? Bij MDH Uitgeverij is er meer mogelijk dan je denkt. Schroom niet en bel naar 0314 – 36 11 30 of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl, dan denken we graag met je mee.

Terug naar overzicht