fbpx
MDH Uitgeverij

Sportcentrum De Gelenberg en MDH gaan samenwerking aan

Nieuw in de Optisport-familie; sportcentrum de Gelenberg! We zijn trots aan te mogen kondigen dat MDH Uitgeverij een openingskrant en twee presentatiekranten per jaar zal gaan verzorgen voor het nieuwgebouwde sportcomplex in de gemeente Druten. We vertellen je meer over het mooie partnerschap in dit artikel. 

Gloednieuw

In het teken van duurzaamheid zal het oude zwembad in Afferden binnenkort plaatsmaken voor een geheel nieuw en modern sportcentrum. Op 1 februari 2024 zal hier een plek worden gecreëerd waar alles draait om gezondheid en beweging. Van babyzwemmen tot aan seniorengym, heel Druten is straks in beweging! 

Nieuwe projecten

Als preffered supplier van Optisport mag MDH Uitgeverij sportcentrum de Gelenberg helpen naamsbekendheid te genereren, door fraaie kranten voor het nieuwe sportcomplex uit te geven. We starten in februari, met een openingskrant waarin we de nieuwe locatie aan de man zullen brengen. Daarna mogen wij tweemaal per jaar een leuke presentatiekrant, vol interessant nieuws, weetjes en mededelingen, voor de Gelenberg gaan verzorgen. Veelbelovende nieuwe projecten dus.

Ook in de schijnwerpers staan?

Ook in de schijnwerpers staan? Je bedrijf ook onder de aandacht van tienduizenden lezers brengen, en dat in jouw lokale omgeving?  Wij helpen je verder, door middel van een passende advertentie, of misschien zelfs wel een eigen uitgave. Even sparren? Bel ons op 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht