fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij blijft fraaie kranten en pakkende radiocommercials verzorgen voor Salland1

Heugelijk nieuws! Voor de omroep Salland1 mag MDH Uitgeverij ook in 2024 en 2025 aantrekkelijke kranten en aansprekende radiocommercials blijven verzorgen. Met de lokale omroepen in Olst-Wijhe, Raalte en Deventer werken we namelijk al meer dan 20 jaar goed samen. We kijken daarom uit naar alle prachtige projecten die we in de toekomst mogen gaan uitvoeren voor Salland1! Lees meer over de samenwerking in onderstaand artikel.

Dé zender van Salland

Salland1 is de vertrouwde stem voor Olst-Wijhe, Raalte en Deventer en voorziet inwoners dagelijks van de beste muziek en cruciale informatie. De zender is onmisbaar voor de nieuwsvoorziening binnen de gemeenten en weet de inwoners van Salland daarnaast elke dag weer te entertainen. Ook onze collega’s in Deventer luisteren tijdens al hun harde werken maar al te graag naar de lokale zender.

Goed (radio)werk wordt natuurlijk beloond. Afgelopen zomer heeft Salland1 de omslag van vrijwilligersorganisatie naar hybride organisatie weten te maken. En of ze daar trots op zijn! Vele gepassioneerde vrijwilligers en werknemers werken iedere dag weer aan het succes van de zender en zo blijft Salland1 maar groeien.

Schitterende kranten

Met het oog op de toekomst mogen we weer acht schitterende kranten voor de omroep gaan uitgeven. Ieder voor- en najaar zullen deze, net als voorheen, huis-aan-huis worden verspreid in de regio Deventer en de regio Raalte en Olst-Wijhe. Zo creëren we de aankomende jaren exposure voor de groeiende zender, zodat Salland1 blijft opvallen bij haar lokale doelgroep.

Benieuwd naar hoe zo een omroepkrant eruitziet? Een voorbeeld vind je op deze pagina.

Radiocommercials

Wil je écht opvallen bij jouw doelgroep en zorgen voor een nóg groter bereik? Dan is het van belang om op een aantal verschillende manieren te adverteren. Voor Salland1 mogen wij naast omroepkranten ook aansprekende radiocommercials verzorgen. Elke radiocommercial duurt 15 seconden en wordt 182 keer per maand afgespeeld. Met deze radiocommercials op Salland1 bieden we ondernemers uit de omgeving van Salland de uitgelezen kans om op te vallen bij het lokale publiek.

Spotlight on

Jouw merk ook in de schijnwerpers zetten door lokaal te adverteren middels een radiocommercial of een advertentie in een (omroep)krant? Of misschien zelfs een eigen krant uitgeven? Wij zijn jouw mediapartner als het gaat om opvallen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Bel ons op 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht