fbpx
MDH Uitgeverij

Theater ‘t Spieker blijft kiezen voor MDH Uitgeverij

Weer een mooie samenwerking die we mogen voortzetten! Al ruim 5 jaar mogen we de programmakranten van Theater ’t Spieker, eerder bekend als Theater Berkelland, verzorgen. Ook in 2025 en 2026 mogen we jou als bezoeker blijven voorzien van de spectaculaire planning van dit theater voor jong en oud.

Voor ieder wat wils

Met een breed scala aan voorstellingen weet Theater ’t Spieker heel Berkelland te vermaken. Dit seizoen bijvoorbeeld, brengt het theater een ode aan de grondleggers van de beroemde palingsound uit Volendam, met het legendarische optreden van de band ‘’Story of The Cats’’.

Vrouw, 50-plus en zin in een hilarische, ontroerende maar vooral herkenbare theatervoorstelling? De ‘’OPVLIEGERS’’ zijn terug van weggeweest en verzorgen dit jaar opnieuw hét vriendinnenuitje van het jaar!

Ook aan de kleintjes wordt natuurlijk gedacht, want zij kunnen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur naar het theater komen voor spannende theatershow ‘’Pip en Pelle’’. Tot slot mogen de vele plaatselijke activiteiten die in het theater plaatsvinden natuurlijk niet ontbreken.

Theater verbindt ons en zorgt ervoor dat we stil kunnen staan bij alles wat in ons dagelijks leven ongrijpbaar, moeilijk, mooi of beangstigend is. We verplaatsen ons, kijken met andere ogen naar onze eigen werkelijkheid en laten ons meevoeren naar een andere wereld. Dat is hoe ’t Spieker ons betovert!

Viermaal overzicht

Benieuwd wat er nog meer op de planning van dit bruisende theater staat? Met vier nieuwe programmakranten helpen we je een handje.

In 2025 en 2026 zullen wij namelijk weer tweemaal per jaar 26.000 exemplaren verspreiden in de omgeving van ’t Spieker, zodat heel Berkelland straks weet welke data te reserveren voor een gezellig avondje theater. Pak je agenda er maar vast bij!

Ook in de spotlight staan?

Wil jij je ook presenteren aan een groot (lokaal) publiek? MDH Uitgeverij helpt jouw bedrijf ook in de schijnwerpers te staan, middels een pakkende (krant)advertentie of misschien zelfs wel een eigen uitgave.

Schroom niet om ons te contacteren, door te bellen naar 0314 – 36 11 30 of te mailen naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht