fbpx
MDH Uitgeverij

Een dag bij Achterhoek Spektakel Toer met de bewoners van Schavenweide

Afgelopen weekend was het weer zover, Achterhoek Spektakel Toer vond weer plaats. Op het DRU industriepark in Ulft kwamen artiesten van allerlei verschillende kunstvormen samen om dit culturele festival te vieren. En MDH Uitgeverij was erbij om samen met een groep bewoners van woonzorgcentrum Schavenweide een leuke dag te beleven.

Achterhoek Spektakel Toer

Dit Achterhoekse evenement is al jaren een trekpleister voor muziek- en kunstliefhebbers. Het programma van dit culturele festival bestaat uit dichters, verhalenvertellers, muzikanten, goochelaars, theatermakers, en nog veel meer. Op Achterhoek Spektakel Toer valt dus genoeg te beleven met deze overvloed aan creatieve optredens. Bezoekers van alle leeftijden reizen af om mee te genieten van de festiviteiten. En dit jaar mocht MDH erbij zijn met een aantal hele speciale gasten.

Groepsuitje

Onze collega’s waren zeker niet verveeld op deze zondag. Niet alleen het festival was een werkelijk spektakel, maar ook ons gezelschap van woonzorgcentrum Schavenweide was een feestje. Wij hadden de eer om de bewoners van het verzorgingshuis uit Doetinchem een gezellige dag te bieden bij dit evenement. Onze collega’s gingen er dan ook enthousiast op uit om de bewoners alles te laten zien. De dag begon met een lekkere kop koffie op het terras, gevolgd door een patatje, broodje hamburger of kroket.  Daarna was het tijd om het terrein te gaan verkennen en te genieten van alle creativiteit. De foto’s hiernaast geven een kleine sfeerimpressie van onze groep, gezelligheid alom! Wat ons betreft doen we het volgend jaar weer.

Terug naar overzicht