fbpx
MDH Uitgeverij

Sportbedrijf Deventer viert feest met zilveren jubileumkrant

Sportbedrijf Deventer is 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. We willen onze partner, bekend van onder meer De Scheg (zwembad, schaatsbaan en speelparadijs), van harte feliciteren met dit zilveren jubileum. In augustus brengen we een jubileumkrant uit en in 2019 volgt een extra uitgave.

Onvergetelijk

In totaal zorgt Sportbedrijf Deventer voor de exploitatie van ongeveer 30 sportaccommodaties in de gemeente Deventer. Sport- en Belevingscentrum De Scheg, het Borgelerbad en Sportpark Keizerslanden zijn de meest bekende namen. Onder het motto van ‘Beleving in Beweging’ wil het sportbedrijf alle gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

Jubileumeditie

MDH Uitgeverij pakt flink uit voor de jubileumeditie van Sportbedrijf Deventer, dat al 25 jaar lang voor veel plezier zorgt. En dat gebeurt niet alleen voor de regio Deventer, want van heinde en verre weet komt men naar de accommodaties. In augustus wordt de jubileumuitgave verspreid onder 68.000 huishoudens in Deventer en omgeving. Er staan leuke verhalen over het verleden én over het heden in, maar natuurlijk ook alle activiteiten.

Feiten en cijfers

✔ 68.000 exemplaren
✔ 60 grams (ISO 76) – extra witte en stevige papiersoort
✔ 30 sportaccommodaties zijn aangesloten bij Sportbedrijf Deventer
✔ 25 jaar lang plezier en vertier!

Enthousiasme in Deventer

“Deventer mag trots zijn op Sportbedrijf Deventer, dat op zo’n grote schaal bezoekers weet te vermaken. Wij denken met een feestelijke krant recht te doen aan al dit moois”, vertelt Vera (foto, rechts). Samen met Hanneke (foto, links) was zij verantwoordelijk voor dit project binnen MDH Uitgeverij. Vera: “We merkten ook bij lokale ondernemers veel enthousiasme. Men is trots op wat er allemaal in Deventer gebeurt en wil dat graag laten blijken.”

Klik hier voor meer informatie over Sportbedrijf Deventer

Terug naar overzicht