fbpx
MDH Uitgeverij

MDH verlengt als mediapartner Stadsfeest Doetinchem

Ook dit jaar kunnen we weer uit ons dak gaan in de binnenstad bij Stadsfeest Doetinchem. Dit feest komt jaarlijks terug en wordt traditioneel gehouden in het eerste weekend van september. En jahoor, MDH Uitgeverij is ook weer van de partij. Wij mogen namelijk met trots aankondigen dat we hebben verlengd als mediapartner van dit evenement t/m 2025.

Zonder twijfel verlengen

De aankomende 3 jaar is MDH mediapartner van Stadsfeest Doetinchem. Wij voelen ons, als bedrijf dat geboren en getogen is in Doetinchem, erg verbonden met deze stad. Daarom twijfelen wij er niet aan dat we de komende jaren ook weer betrokken willen zijn bij dit feest. Jong en oud komen ieder jaar bij elkaar om te genieten van de gezelligheid en wij zijn dankbaar dat we hier een bijdrage in hebben.

19.000 exemplaren

Wij als MDH hebben dit jaar weer een hoop in petto. We gaan een officiële programmakrant uitbrengen in een oplage van 19.000 exemplaren op magazine formaat, die huis aan huis verspreid worden in Doetinchem. Daarnaast worden er ook exemplaren op drukgezochte plekken neergelegd om mee te nemen.  

Naast een programmakrant gaan wij als MDH ook vier LED-walls plaatsen in de binnenstad. Hierop kunnen ondernemers uit Doetinchem en omstreken adverteren, om zo tijdens het stadfeest voor groot publiek zichtbaar te zijn.

Lijkt dit je wat? Neem contact op met onze verkoopafdeling via 0314- 36 11 30 of mail naar info@mdh-uitgeverij o.v.v. stadsfeest Doetinchem. En dan zien we je daar!

Terug naar overzicht