fbpx
MDH Uitgeverij

Theater Ludens Voorburg en MDH Uitgeverij gaan samenwerking aan.

Wij mogen met trots zeggen dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met theater Ludens uit Voorburg. MDH Uitgeverij  geeft diverse theaterkranten uit in heel Nederland en daar mogen we nu Theater Ludens aan toevoegen.

24.000 exemplaren per uitgave

In totaal zullen er 4 uitgaven verschijnen op magazineformaat. De eerste editie zal in het voorjaar van 2023 uitkomen. De volgende edities volgen in het najaar 2023 en in het voor- en najaar van 2024.

Er zullen 24.000 exemplaren per uitgave  huis-aan-huis verspreid worden in de gemeente Leidschendam-Voorbrug. In totaal 96.000 exemplaren dus!

Over Ludens

Theater Ludens: dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 150 voorstellingen leveren zij u een geweldig aanbod op het gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Naast de reguliere voorstellingen organiseert Ludens speciale evenementen voor, en in samenwerking met de cultureel actieve inwoners. Ook organiseert het theater samen met haar culturele en maatschappelijke partners veel activiteiten die de bewoners van Leidschendam-Voorburg ten goede komen.

Wij kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking, en bedanken theater Ludens voor het vertrouwen.

Terug naar overzicht