fbpx
MDH Uitgeverij

Feestelijke uitgave voor 60 jaar Flakkee Uit Zijn Isolement

Een bijzonder moment in de geschiedenis van Goeree-Overflakkee. Dit jaar is het namelijk alweer 60 jaar geleden dat de eeuwenlange wens van bewoners in vervulling ging en het eiland een vaste oeververbinding met ‘’de overkant’’ kreeg. En dat wordt uitbundig gevierd door de bewoners! Laat MDH Uitgeverij nou de perfecte partner zijn om, voor dat bijzondere Fluzi-feest, een schitterende uitgave te verzorgen…

Flakkee Uit Zijn Isolement

Door de realisatie van de Hellegatsdam en de opening van de Haringvlietburg, werd het eiland Goeree-Overflakkee 60 jaar geleden verbonden met het vasteland. En die verbinding was ontzettend belangrijk voor het eiland, want het leidde tot economische groei, culturele uitwisseling en belangrijke innovaties. Zelfs de taal die bewoners spraken is veranderd als gevolg van de gebeurtenis. Kortom, een hele belangrijke stap in de geschiedenis van het eiland…

Reden voor feest dus! Tijdens het Fluzi-feest vieren we de verbinding met het vasteland; zo is er bijvoorbeeld een grote braderie, live-muziek en een ambachtenmarkt. Daarnaast mogen activiteiten die aandacht schenken aan de geschiedenis van het eiland natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. En ‘’Fluzi’’ staat niet voor niks voor ‘’Flakkee Uit Zijn Isolement’’; op heel het eiland zal het feest 8 juni écht losbarsten! 

Leesvoer voor de eilanders

Tijdens het Fluzi-feest zullen er dus veel feestelijke activiteiten plaatsvinden op Goeree-Overflakkee. Logisch dus, dat de inwoners van Goeree-Overflakkee benieuwd zijn naar het feestprogramma. Met een schitterende krant, die huis-aan-huis verspreid zal worden in de omgeving, helpt MDH Uitgeverij de eilanders een handje. Vanzelfsprekend blikken we in de krant ook terug op het jaar 1964 en staat de krant boordevol leuks, zoals prachtige (oude) foto’s van en verhalen over het eiland.

We steunen de lokale ondernemers op het eiland graag en bieden ze daarom de mogelijkheid op te vallen in de omgeving van hun bedrijf; Goeree-Overflakkee. Met een pakkende advertentie in de krant, waarvan in de omgeving 21.000 exemplaren huis-aan-huis worden verspreid, helpen we ondernemers namelijk een directe verbinding met hun doelgroep te maken. Zo helpen we ondernemers al bijna 30 jaar, want van de successen die we daaruit zien voortvloeien krijgen wij bij MDH-Uitgeverij energie.

De kracht van lokaal adverteren

Wil jij ook eens ervaren hoe je jouw doelgroep bereikt, door lokaal te adverteren? Bel naar 0314 – 36 11 30 of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl, dan denken we graag met je mee.

Terug naar overzicht