fbpx
MDH Uitgeverij

BuitenGewoon veel plezier met bewoners van Zorgcentrum Schavenweide

Na het onvergetelijke uitje naar de Achterhoek Spektakel Toer verleden jaar, hebben we de bewoners van Zorgcentrum Schavenweide afgelopen zaterdag maar weer eens meegenomen op avontuur. Want, het centrum van Doetinchem was die dag omgetoverd tot een groot openluchttheater! Een spektakel dat niemand mocht missen; zowel onze collega’s als de bewoners van Schavenweide niet… 

Doetinchem op z’n best 

Was jij afgelopen weekend niet in het centrum van het o-zo-mooie Doetinchem te vinden? Dan heb je echt wat gemist. Genieten van spraakmakende voorstellingen in de gezellige Doetinchemse sfeer zoals je die gewend bent; met talloze acts van internationaal niveau was Straattheaterfestival BuitenGewoon verrassend, vernieuwend, vertederend en verbazingwekkend voor jong en oud. Wij waren er in elk geval wel bij, en dat niet alleen, maar samen met onze senioren vrienden uit Schavenweide! 

Vermaak voor iedereen 

Niet alleen onze opdrachtgevers en collega’s zien we graag gelukkig; wij hebben hart voor ons werk, maar toveren het liefst bij ieder persoon een glimlach op het gezicht. Na het succesvolle uitje van vorig jaar mochten wij de bewoners van Zorgcentrum Schavenweide afgelopen zaterdag daarom opnieuw een feestelijke dag bezorgen, door hen mee te nemen naar Straattheaterfestival BuitenGewoon. En dat was ontzettend gezellig en deed onze collega’s van jong tot oud, evenals de ouderen, erg goed!  

Na een kennismaking met de enthousiaste bewoners, waarvan een deel vorig jaar al met ons mee op stap ging, vertrokken we zaterdagochtend in een stoet van rolstoelen richting het centrum van Doetinchem. Na een welverdiende pitstop (na dat duwen van die rolstoelen) bij het Borghuis, waar we genoten van een goede kop koffie en een heerlijke lunch, waren we klaar om het centrum van Doetinchem op stelten te zetten. Hoewel de wind ons bijna van de sokken blies, genoten zowel onze collega’s van jong tot oud als de bewoners van de meest unieke acts. Trapeze-acts, vloeracrobatiek, orgelspel, drums, meel dat in het rond vloog… je kon het je zo gek niet bedenken. Na wat geklets onder het genot van een verrukkelijk Italiaans ijsje van ijssalon Friul, was het (helaas) alweer tijd de bewoners met de benenwagen (en rolstoel) terug naar Schavenweide te brengen. En dat met een glimlach op het gezicht van elke bewoner – en collega! Een onvergetelijke dag voor iedereen die, als je het ons vraagt, zeker voor herhaling vatbaar is…   

Ben jij er de volgende keer bij? 

Wij van MDH doen nog véél meer leuke dingen. Sporten, teamuitjes, de gezelligste personeelsborrels – werken bij MDH betekent één en al gezelligheid.

Wil je zelf ervaren hoe het is om deel uit te maken van ons bijzondere team? Bel onze recruiter Tjelke eens op  0314-375881 of 06-39606563, of stuur een mailtje naar vacature@mdh-uitgeverij.nl.

Terug naar overzicht