fbpx
MDH Uitgeverij

Van harte gefeliciteerd, Loco Media Groep!

MDH Uitgeverij feliciteert Loco Media Groep van harte met het 25-jarig bestaan; wát een mijlpaal! Een kwart eeuw lang is Loco Media Groep al een begrip in Wezep en omgeving. Als succesvolle publieke lokale omroep timmert onze partner nog steeds aan de weg en we zijn erg blij dat we dit jaar een prachtige en superdikke krant mogen uitgeven.

Jubileumkrant uitgeven

De jubileumkrant van Loco Media Groep verschijnt in de week van 23 oktober op de deurmat in Wezep en omgeving, in een oplage van 21.000 kranten. Natuurlijk is er voor deze feestelijke editie voor een speciale krant gekozen met het mooie aantal van 40 pagina’s. De editie staat boordevol nieuws en leuke weetjes over de omroep. Lezers krijgen echt een inkijkje in de wereld van Loco Media Groep.

Loco Media Groep bestaat uit:

  • LocoFM
  • LocoTV
  • Bottercourant (Elburg)
  • Locourant (Oldebroek)
  • Koggecourant (Kampen)

40 pagina’s én mooie acties

Diverse adverteerders hebben gekozen om voor deze mijlpaal een actie in het leven te roepen. Boni Supermarkt geeft bijvoorbeeld tweemaal één minuut gratis winkelen weg. Loco Media Groep heeft zelf een Open Dag gepland voor geïnteresseerden. Als MDH Uitgeverij zijn we trots dat we al vanaf 2005 als uitgever verbonden zijn aan deze mooie regionale omroep. Op naar een 25-jarige samenwerking!

Terug naar overzicht