fbpx
MDH Uitgeverij

Van opleidingscentrum tot contract | Meet Alex

Maak kennis met Alex Orgers. Ruim 2 maanden geleden kwam hij ‘koud’ binnen bij MDH Uitgeverij. Na het opleidingstraject in ons opleidingscentrum met succes te hebben afgerond is Alex doorgestroomd naar een van onze verkoopteams en is hij klaar voor het ‘echte’ werk. Wij spraken met Alex over zijn ervaring in het opleidingscentrum van MDH.

Telefonisch verkoper energie & telecom

Voordat Alex zijn loopbaan startte bij MDH was hij werkzaam als telefonisch verkoper voor energiecontracten en telecom. Vanwege het instorten van de energiemarkt was hij genoodzaakt om iets anders te zoeken. Toen stuitte hij op de sales vacature van MDH.

Alex begon in het opleidingscentrum, waar hij werd begeleid door Natascha. Het opleidingstraject had hij met een maand succesvol afgerond. Tijd om door te stromen naar een verkoopteam mét een contract op zak. Doet ‘ie goed die Alex!

Prettige begeleiding

Alex over zijn ervaring in het opleidingscentrum: “Het opleidingscentrum was een goede ervaring. Het is erg prettig dat je in het begin van een nieuwe start begeleid wordt in wat je moet gaan doen. Bij veel bedrijven word je meteen in het diepe gegooid en dat was hier dus totaal niet het geval wat ik erg prettig vond. Het contact en de begeleiding van Natascha was altijd heel fijn. Advertentieverkoop is iets nieuws voor mij, dus als er verbeterpunten waren dan zei Natascha dat ook meteen eerlijk tegen mij.

De overgang van het opleidingscentrum naar een echt verkoopteam voelde heel natuurlijk. Ook al start je in het opleidingscentrum, je zit al wel meteen tussen je verkoopcollega’s. Hierdoor krijg je al meteen een klik met je collega’s wat de sfeer ook ten goede komt. En ook al is mijn opleidingstraject nu afgerond, je krijgt natuurlijk nog steeds hulp waar nodig.”

Sta jij nog aan het begin van je sales carrière of overweeg je een switch te maken? Dan is dit het moment om ervoor te gaan! In het opleidingscentrum van MDH Uitgeverij leer jij alle fijne kneepjes van het salesvak. Bekijk de vacature hier.

Terug naar overzicht