fbpx
MDH Uitgeverij

Van stagiaire tot content marketeer

Het is weer tijd om te proosten! Na een lange reis binnen MDH Uitgeverij heeft onze collega Janine een contract voor onbepaalde tijd in de wacht gesleept. We nemen even de tijd om stil te staan bij haar verhaal.

Begonnen als stagiaire

Janine begon haar reis bij MDH als stagiaire Marketing & Communicatie van het Graafschap College in Doetinchem. Omdat er een goede klik was tussen Janine en MDH heeft ze als een van de weinige stagiaires tweemaal mogen stage lopen. Na het behalen van haar diploma vervolgde ze haar studie met de opleiding AD Online Marketing & Sales op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna werd het tijd om werkervaring op te doen.

Content marketeer bij MDH

Na enige jaren gewerkt te hebben in het marketing vak, kwam bij MDH de vacature voor content marketeer op de markt. Zowel MDH als Janine twijfelden geen moment en de overeenkomst werd ondertekend.

Sigrid Steverink, officemanager & corporate recruiter bij MDH: “Tot op de dag van vandaag heeft MDH geen moment spijt gehad en kwam het contract voor onbepaalde tijd al gauw in beeld.”

Janine, van harte gefeliciteerd, deze heb je dik verdiend!

Terug naar overzicht