fbpx
MDH Uitgeverij

Accountmanager Corine proost op een vaste aanstelling

MDH On Screens eigen accountmanager Corine verdient onze felicitaties. Ze heeft namelijk een vast contract gekregen en dat vraagt om bubbels! Verkoopleider Sander overhandigt namens MDH Uitgeverij de fles om even stil te staan bij dit feestelijke moment.

1 jaar

Alweer één jaar geleden begon Corine aan haar functie bij MDH. Officieel behoort Corine tot team MDH On Screen, maar daar valt niets van te merken. 1 team, 1 taak! In haar functie is Corine verantwoordelijk voor de LED-mast naast de A18. Hier doet ze o.a. verkoopwerkzaamheden en relatiebeheer. Dus mocht je bekend zijn met onze snelwegreclame, dan heb je haar wellicht eens aan de lijn gehad.

Vaste aanstelling

Het afgelopen jaar is voorbijgevlogen en Corine heeft de functie inmiddels helemaal eigen gemaakt. Dit werkt zo fijn, dat we heel blij zijn om haar nu een vaste aanstelling te bieden en voor onbepaalde tijd bij ons te houden. We hopen dan ook op een vruchtbare toekomst, gefeliciteerd Corine!

Gezellig hé?

Lust jij ook wel een bubbel? Wie weet ligt die ook wel voor jou in het verschiet, MDH zoekt namelijk nog nieuwe collega’s! Kijk snel op onze vacaturepagina of er iets voor je bij zit.

Terug naar overzicht