fbpx
MDH Uitgeverij

Een programmakrant voor Het Barghse Huus t/m 2026

De komende 3 jaar is Het Barghse Huus nog niet van ons af, want we hebben onze samenwerking met veel plezier verlengd tot en met 2026. Sinds 2021 hebben we voor Het Barghse Huus al meerdere programmakranten uitgegeven en daar gaan we nog een tijd mee door. Dus mocht je je afvragen wat er in de planning staat bij dit theater, we’ve got you!

Het Barghse huus

Cultuur- en welzijnsorganisatie Welcom probeert altijd om de leukste voorstellingen te organiseren voor de inwoners van gemeente Montferland en omgeving. En dit doen ze in hun knusse en sfeervolle theaterzaal Het Barghse Huus. Hier worden het hele jaar door films afgespeeld en theatervoorstellingen getoond. Maar dat is niet het enige wat je hier kan bekijken, voor deze zaal zijn tentoonstellingen, documentaires of live muziekoptredens ook niet vreemd. Zowel professionele als lokale artiesten kunnen hier hun creatieve ei kwijt. Kortom, er gebeurt een hoop. En om een beetje orde te scheppen in deze chaos is een programmakrant geen overbodige luxe.

Programmakrant

Maar wat is zo’n programmakrant nou precies? In de programmakrant behandelen we de planning en het diverse aanbod van het theater. Dan weet jij precies welke films er draaien en zorg je ervoor dat je die ene voorstelling niet mist. Maar kijk niet raar op als je in de krant ook leuke updates en andere informatie van Het Barghse Huus tegenkomt; dit najaar komt de editie van 2023 uit en die staat geheel in het teken van het 25-jarige jubileum. En je kan nu officieel tot 2026 alle ins- en outs van het programma doornemen in de programmakrant. Deze krant zal eens per jaar worden uitgegeven met een mooie oplage van 13.000 exemplaren.

Klinkt dit goed?

Als dit ook wat voor jou is, dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een geheel eigen programmakrant. Of wie weet heb jij een veel origineler idee. Zo ja, dan horen wij het erg graag. Je kan ons bereiken via 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdh-uitgeverij.nl.

Terug naar overzicht