fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij scoort opnieuw bij Go Ahead Eagles; samenwerking verlengd

Met veel trots en enthousiasme kunnen we aankondigen dat MDH Uitgeverij, o.a. gevestigd in het bruisende centrum van Deventer, opnieuw de handen ineenslaat met de huidige nummer zes van de Eredivisie; Go Ahead Eagles! Want ook komend seizoen zullen we weer zorgen voor een opvallend intern tv-circuit, sterke radiocommercials en sportieve kranten voor deze prachtige volksclub.

Voor en door Deventer

Al bijna 30 jaar is MDH Uitgeverij dé mediapartner van talloze bedrijven, als sport-en recreatiecentra, theaters, betaald voetbalclubs, evenementen en festiviteiten. Ook in de omgeving van Deventer zijn we al lange tijd sterk geworteld en hebben we aansprekende opdrachtgevers, als Sportbedrijf Deventer en Omroep Salland1. Vorig jaar hebben we daarom een prachtig verkoopkantoor op steenworp afstand van de Brink geopend, waar onze collega’s natuurlijk regelmatig de standen van de Eagles checken.

En die Eagles weten wel hoe ze hun publiek kunnen imponeren; niet alleen met goed voetbal en een uitstekende sfeer in het stadion, maar ook met de spraakmakende reclame van MDH Uitgeverij! Al bijna 15 jaar verzorgt MDH de kranten, interne tv en radiocommercials van de club en we zijn verheugd te delen dat we dit mogen blijven doen.

Complete mediamix

MDH Uitgeverij is feitelijk van alle markten thuis op het gebied van media. Dat is wat Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles, een aantal jaar geleden al zei. Met een complete mediamix weten wij de voetbalclub namelijk de aandacht die het verdient te geven.

Zo geven we tweemaal per jaar een presentatiekrant uit, die vol handige info en belangrijk voetbalnieuws staat. Die kranten verspreiden we, in een totale oplage van maar liefst 115.000 exemplaren, huis-aan-huis in de regio’s Lochem, Deventer, Voorst, Raalte, Olst-Wijhe, Apeldoorn en Zutphen.

Maar bij kranten alleen blijft het niet! Ook de radiocommercials die je elke thuiswedstijd door het altijd-gezellige stadion de Adelaarshorst hoort galmen, worden al jarenlang verzorgd door MDH Uitgeverij. En door alle 24 schermen in de businessclubs te beheren, bieden we elke lokale ondernemer tot slot dé kans om te schitteren op het grootste zakelijke platform in de regio. En dat we zo een mooie samenwerking met een prachtige club als Go Ahead Eagles mogen voortzetten, daar zijn we uiteraard ontzettend trots op!

Ook scoren in jouw omgeving?

Bij Go Ahead Eagles weten ze wel hoe ze moeten scoren bij het publiek. Ook ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel naar 0314 – 36 11 30 of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht