fbpx
MDH Uitgeverij

MerweRTV nog langer verbonden aan MDH Uitgeverij 

Al ruim 20 jaar mogen we mooie kranten uitgeven voor MerweRTV, dé lokale omroep van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Ook in 2025 mogen we weer twee uitgaves voor de radiozender gaan verzorgen… Daar krijgen we energie van!   

Verbonden door geluid 

Radio verbindt. Het informeert, vermaakt en enthousiasmeert. Laat MerweRTV nou precies weten hoe je de luisteraar voorziet van de beste muziek, het laatste nieuws, interessante documentaires en vermakelijke talkshows. En dat door de lokale artiest, muzikant, filmmaker of andere creatievelingen een podium in de regio te bieden! 

Na een aardige tegenslag was MerweRTV ruim een half jaar niet te beluisteren. Maar geen paniek! De harde werkers van de zender hebben de schouders er weer onder gezet en inmiddels kunnen alle trouwe luisteraars weer genieten van al het goeds dat MerweRTV te bieden heeft. En of ze daar blij mee zullen zijn! 

Vertrouwde samenwerking voortgezet

Niet alleen de luisteraars van MerweRTV zullen blij zijn overigens; wij van MDH zijn ook ontzettend blij te melden dat we onze fijne samenwerking met Stichting MerweRadio, van ruim 20 jaar, weer mogen verlengen. Want in de auto, tijdens het doen van de was, tijdens het koken… het is altijd wel tijd voor de lekkere deuntjes en de vlotte babbels op MerweRTV! 

Ook in 2025 mogen we een mooie voorjaars- en zomereditie en een najaars- en wintereditie verzorgen voor de zender en deze verspreiden in een oplage van 31.000 stuks per editie. Zo weet iedereen in de regio welke zender hij moet aanslingeren voor de allerbeste muziek, het belangrijkste (sport)nieuws en allerlei ander vermaak.  

Lekker opvallen 

Jouw merkboodschap écht laten overkomen? Schreeuw ‘m van de daken! Bijvoorbeeld met een advertentie in een lokale krant, of misschien zelfs wel een eigen krant; daar val je gegarandeerd mee op. Oh, mocht je nou inspiratie hebben gekregen van de kracht van MerweRTV, radiocommercials verzorgen wij ook…

Met onze 30 jaar mediaervaring weet je in ieder geval zeker dat je bij ons goed zit wanneer je op zoek bent naar exposure voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 0314 – 36 11 30 of stuur een mailtje naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht