fbpx
MDH Uitgeverij

Nieuwe kranten voor het Rode Kruis 

We leveren graag een positieve bijdrage aan de samenleving. We bieden financiële steun aan veel goede doelen en betaald voetbalorganisaties, helpen jong talent zich te ontwikkelen en nemen deel aan vele maatschappelijke projecten. En zo geven we ook al jaren prachtige kranten uit voor het Rode Kruis, dat ook jij gegarandeerd kent. En dit misschien wel bekendste goede doel van het land mogen we blijven helpen, door prachtige krantenexemplaren voor één van haar lokale afdelingen uit te blijven geven!  

Ze zijn er voor je

Als we het hebben over het Rode Kruis, dan weet jij gelijk over welke organisatie we het hebben. Want, het bekende Rode Kruis is er voor mensen in nood. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse in Nijmegen of in het glas bent gaan staan op een festival. Maar ook ver weg, voor mensen die moeten vluchten voor geweld, of voor mensen wiens huis vernield is door een natuurramp. 

In 191 landen ter wereld en vanuit 141 lokale afdelingen in Nederland, staat het Nederlandse Rode Kruis voor je klaar. Want duizenden vrijwilligers, Ready2Helpers, leden en donateurs doen iedere dag opnieuw hun best om jouw- en andermans- wereld een stukje te verbeteren. Op basis van medemenselijkheid en recht vanuit het hart. 

(Lokale) zichtbaarheid 

Uiteraard helpen wij een mooie organisatie als het Rode Kruis en daarmee de binnen- en buitenlandse samenleving graag, door kosteloos een krant voor de lokale afdeling in Alblasserwaard uit te geven. Dat doen we al jaren en mogen we ook in 2025 blijven doen, want bij de lokale afdeling zijn ze zéér tevreden over de fijne samenwerking. Gebleken is namelijk dat de krant hét perfecte medium voor de organisatie is, om de lokale omgeving mee op de hoogte van plaatselijke activiteiten als EHBO-cursussen, vrijwilligerstrainingen en evenementenhulp te stellen. Want door 55.000 exemplaren te verspreiden door de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Molenlanden, wordt die lokale doelgroep van het Rode Kruis in Alblasserwaard wel bereikt. 

Wie wil jij bereiken? 

Uit de ervaringen van onze spraakmakende opdrachtgevers blijkt keer op keer dat wij, met bijvoorbeeld advertenties in een lokale kranten of zelfs eigenkrantenuitgaves, een (lokaal) massapubliek voor je kunnen bereiken. 

Wat je doel ook is, met bijna 30 jaar ervaring kunnen wij je gegarandeerd verder helpen. Keertje sparren? Bel ons op 0314 – 36 11 30 of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht