fbpx
MDH Uitgeverij

Samenwerking Theater de Weijer met 5 jaar verlengd; gloednieuwe magazines!

Al een aantal jaar werkt MDH samen met hét bruisende theater en ontmoetingscentrum van Oost-Brabant. Ook de komende 5 jaar mogen we de inwoners van Boxmeer en omstreken op de hoogte blijven stellen van al het vermaak dat Theater de Weijer hen te bieden heeft. En dat, dat doen we vanaf nu met een gloednieuw magazine! 

Culturele hart van Boxmeer

Van ‘s morgensvroeg tot ’s avonds laat barst het van de activiteiten bij De Weijer. Met prachtige theaterstukken voert Theater de Weijer ons mee naar een andere wereld, waar we met andere ogen naar onze eigen werkelijkheid kijken en worden ondergedompeld in een magische wereld van verbeelding en emotie. 

Maar, de Weijer is meer dan alleen theater; ook muziekevenementen, workshops, vergaderingen, bedrijfsevenementen, schooluitjes, uitvaarten en recepties horen thuis op de multifunctionele locatie. Mensen komen hier samen, delen ervaringen en maken herinneringen. Zo verbindt de ware ontmoetingsplaats niet alleen artiesten en publiek, maar ook de buurt met elkaar. En zo’n mooie locatie met groot maatschappelijk belang helpen wij natuurlijk maar al te graag haar programma onder de aandacht te brengen in de lokale omgeving… 

Gloednieuwe magazines

Tot nu toe hebben we het programma van de Weijer altijd bekendgemaakt onder de inwoners van Oost-Brabant met een mooie theaterkrant. Vanaf heden pakken we het anders aan en evolueren we naar een nieuw medium: een prachtig magazine met een totale omvang van maar liefst 52 pagina’s. Niet alleen de rijke diversiteit aan voorstellingen en evenementen bij de Weijer zullen hierin worden belicht, want interessante en pakkende verhalen mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het magazine. 

Net als de krant, zal het magazine in een oplage van 43.000 exemplaren huis-aan-huis worden verspreid in de regio’s Bergen, Gennep en het Land van Cuijk. De eerste magazines zullen in juni dit jaar op de mat vallen en tot (in ieder geval) 2028 mogen we elk voorjaar een mooi magazine voor de Weijer blijven verzorgen. Zo helpen we de Weijer een nóg breder publiek te bereiken en helpen we uiteindelijk de verbinding in de lokale gemeenschap te versterken! 

Spotlight on

Mogen we jouw bedrijf ook helpen in de schijnwerpers te staan, bijvoorbeeld met een mooie kleurenadvertentie in een lokale krant of een advertentie op één van onze imposante LED-reclamemasten?

Bij MDH Uitgeverij is er meer mogelijk dan je denkt. Schroom niet en bel naar 0314 – 36 11 30 of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl, dan denken wij graag met je mee. 

Terug naar overzicht