fbpx
MDH Uitgeverij

Maak kennis met onze nieuwste vestigingsmanagers

De oplettende kijker herkent deze heren misschien wel; de nieuwste vestigingsmanagers van MDH. Zij zijn er samen op uitgetrokken om onze nieuwe locatie in Deventer aan te sturen. Daar zijn ze druk bezig om een succesvol team op te bouwen en onze uitgeverij te vertegenwoordigen in de regio Salland. Maak kennis met Koen en Ferdinand.

Koen & Ferdinand

Koen is 25 jaar, komt uit Doetinchem en werkt al 2 jaar bij MDH. Al gelijk was hij een goede aanvulling voor het team in Doetinchem. Na zijn jaren in de verkoop is Koen toe aan een volgende stap en hij ziet de functie als teamleider en vestigingsmanager als een mooie nieuwe uitdaging. “Ik wilde wel eens een keer wat anders doen ik denk dat dit goed voor mij is, een ander soort takenpakket’’ zegt Koen.

Voor Ferdinand is het leidinggeven bekend terrein, hij heeft namelijk al eerder een team aangestuurd bij MDH. Hij lijkt in de wieg te zijn gelegd voor het sales vak, Ferdinand is namelijk opgegroeid op de kermis. Zoals je je kan bedenken, heeft hij hier een vlotte babbel opgepikt die goed van pas komt in de verkoop. Deventer is voor hem de perfecte uitvalsbasis, omdat het dichtbij zijn thuis is in Lochem en hij stiekem de functie als teamleider ook erg mist.

Nieuwe functie

Met deze mooie stap krijgen Koen en Ferdinand een team om te begeleiden. Ze zijn het er beiden over eens dat dit een mooie kans is om meer te betekenen op de werkvloer. “Je krijgt het gevoel dat je net iets meer bijdraagt en ook echt mensen kan helpen.” De gelukkige verkopers uit hun team vallen dus in een warm bad.

Wat de samenwerking betreft, zitten de gloednieuwe managers helemaal op één lijn. “Ik ben er wel blij mee. Ik denk dat wij een goede mix zijn. Zo kan je heel veel leren van Ferdinands gesprekken” vertelt Koen. “En als je wat rustiger bent, kan je beter met Koen praten. Samen kunnen wij denk ik mensen goed helpen, we gaan er iets moois van maken.” vult Ferdinand aan.

Teamwork

Het team in Deventer begint al steeds meer vorm te krijgen. Met een aantal aanwinsten begint het ergens op te lijken. Maar ze zijn nog lang niet compleet! Er blijven genoeg lege plekken voor gezellige, nieuwe collega’s over en hier hoef je niet veel ervaring voor te hebben. De vestigingsmanagers willen graag helpen om jou in vorm te krijgen, als je maar gedreven bent. “Ik zoek mensen die van een lach houden, maar waar je ook een serieus gesprek mee kan voeren en die graag iets willen leren” vertelt Ferdinand. “Het is belangrijk dat er lol kan worden gemaakt, de boog kan niet altijd gespannen staan. Maar je moet uiteraard ook hard kunnen werken.”

Werken in dit team?

Lijkt het je nou leuk om in ons nieuwe kantoor in Deventer te werken met deze heren? Of wil je graag een proefdagje mee draaien? Dat kan! Mail dan naar vacature@mdh-uitgeverij.nl of bel naar  0314 – 37 58 82. En neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina.

Terug naar overzicht