fbpx
MDH Uitgeverij

Vijf Laco-accommodaties duiken in het diepe met MDH

MDH Uitgeverij is samen met vijf sport-/vrijetijdsaccommodaties van Laco in het diepe gedoken. In januari 2018 sloten wederom twee Laco-vestigingen zich bij MDH aan voor het uitgeven van presentatiekranten. Daarmee staat de teller nu in totaal op vijf Laco-accommodaties!

Laco-bekenden

In november 2017 mochten wij de accommodatie Laco Appelscha al verwelkomen, terwijl Laco ‘s-Heerenberg en Laco Oude IJsselstreek al langer bekenden zijn. In januari 2018 zijn Laco Vught en Laco Leerdam daar bij gekomen. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Pioniersgeest

Laco is een organisatie die staat voor sportief genieten en heeft door heel Nederland heen meer dan 35 locaties waar men – al dan niet in groepslessen – kan sporten. Laco onderscheidt zich al sinds 1987 door de pioniersgeest die het bedrijf bezit en onderscheidende concepten.

Ook partner van Sportfondsen

Er valt namelijk een gevarieerd sportaanbod onder de Laco-vlag: van zwemmen, fitness en schaatsen tot nog veel meer. MDH is ook een belangrijke partner van Sportfondsen, waarvoor we voor maar liefst 60 sportaccommodaties kranten uitgeven.

Klik hier voor de uitgave Laco Oude IJsselstreek van december 2017

Terug naar overzicht