fbpx
MDH Uitgeverij

Voetbalcompetitie ook bij MDH Uitgeverij weer van start

We mogen weer! Na een aantal stille maanden is de bal weer aan het rollen en is de competitie in het betaald voetbal weer gestart. De eerste wedstrijden zijn inmiddels al gespeeld. En gelukkig mogen ook de supporters weer naar het stadion, ook al gaat het nu nog om kleine aantallen. Ook bij MDH Uitgeverij zijn we blij dat de competitie weer is begonnen.

Officiële presentatiekranten

Bij MDH wordt het seizoen afgetrapt met de officiële presentatiekranten van De Graafschap, Vitesse en Heracles Almelo. Later volgt ook de krant van NEC Nijmegen.

Binnenkort mogen we ook een nieuwe presentatiekrant aankondigen, maar voor welke topclub dat is houden we nog even geheim. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten 😉

Mediapartner

MDH Uitgeverij is als mediapartner al jarenlang verbonden aan diverse voetbalclubs. Begin dit jaar is het partnership met De Graafschap nog verlengd. Als mediapartner is MDH niet alleen verantwoordelijk voor de presentatiekranten, maar ook voor de commercials die draaien op de interne tv-circuits in de business club ruimten en de radiocommercials die door de stadions galmen.

Passende content

De voetbalkranten worden tweemaal per jaar uitgegeven en verspreid in de omgeving van de betreffende club. De kranten worden gevuld met passende content waarmee de supporters worden geïnformeerd en geënthousiasmeerd over ‘hun’ club.

Dit zijn de exacte oplages van de kranten per voetbalclub:

  • De Graafschap – 129.000 exemplaren
  • Heracles Almelo – 147.000 exemplaren
  • NEC Nijmegen – 115.000 exemplaren
  • Vitesse – 144.000 exemplaren

Bekijk hier online onze voetbalkranten >>

Terug naar overzicht