fbpx
MDH Uitgeverij

Vrijetijdkrant doorbreekt grens van 3 miljoen met 5 nieuwe edities

Een dagje uit, maar wat gaan we doen? Vrijetijdkrant is hét antwoord op jouw vraag en dat hebben veel regio’s al ervaren. Achter de schermen zijn we druk bezig met hele leuke vervolgstappen. Het resultaat? Ook inwoners van de provincie Flevoland zien de Vrijetijdkrant vanaf het einde van dit jaar op de deurmat verschijnen. En daarmee doorbreken we de grens van 3.000.000 kranten!

Vijf nieuwe edities

In totaal hebben we vijf edities toegevoegd aan onze portefeuille met Vrijetijdkranten, die we tweemaal per jaar uitgeven. Ook in Flevoland schuiven in het voor- en najaar leuke evenementenkranten door de brievenbus. Vrijetijdkrant heeft gekozen voor vijf verschillende edities: Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder-Urk en Zeewolde. Vlak voor de feestdagen verrassen we de Flevolanders met de eerste exemplaren.

Vrijetijdkranten in Flevoland:

✔ Almere – oplage 69.000

✔ Dronten – oplage 15.000

✔ Lelystad – oplage 28.000

✔ Noordoostpolder-Urk – oplage 24.000

✔ Zeewolde – oplage 8.000

Vernieuwing qua formaat

Onlangs vernieuwde Vrijetijdkrant de krantenformaten; van een tabloidkrant naar magazineformaat. De eerste edities zijn gearriveerd en hebben onze lezers blij verrast. De Vrijetijdkranten voor de hele provincie Flevoland worden op magazineformaat uitgegeven en staan boordevol evenementen, festiviteiten en uittips. Natuurlijk worden de kranten Huis-aan-Huis verspreid en staat er een volle agenda in!

Met de vijf nieuwe edities komt het totaal aantal Vrijetijdkrant-edities op maar liefst 62… En de totale oplage van de Vrijetijdkrant stijgt naar 3.028.000 kranten per jaar!

Terug naar overzicht