fbpx
MDH Uitgeverij

Waarom je moet werken in de sales? (En dan het liefst bij MDH Uitgeverij)

Sales is de motor van elk bedrijf. Zonder omzet kan een bedrijf simpelweg niet bestaan. Als verkoper ben jij hierin heel belangrijk, want jij bent de schakel tussen het product of dienst en de klant. Maar wat maakt werken in de sales zo leuk? Wij vroegen het aan de telefonische verkopers van MDH Uitgeverij en hebben de highlights voor je op een rij gezet.

Klantcontact

We trappen hiermee een open deur in, maar het klantcontact is één van de meest genoemde redenen om te werken in de sales. In de sales voer je natuurlijk ontzettend veel gesprekken met net zo veel verschillende mensen. Dit maakt de baan ook zo dynamisch.

Eén van onze telefonische verkopers zegt zelfs dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt, omdat ze van nature een ‘prater’ is 😉

De uitdaging

Werken in de sales is spannend én uitdagend. Geen enkele uitdaging is hetzelfde. Zoals eerdergenoemd voer je ontzettend veel gesprekken met verschillende mensen. De uitdaging is om met veel enthousiasme, aandacht en interesse een klik te krijgen met een (potentiële) klant zodat je een deal kunt sluiten.

Maar als (telefonische) verkoper zal het je niet altijd voor de wind gaan. Je zal met enige regelmaat met je neus op de feiten worden gedrukt. Hiervoor moet je stevig in je schoenen staan en uit je comfortzone durven stappen. Maar de adrenaline kick die je krijgt wanneer je een deal weet te sluiten is niet te beschrijven, vooral als het antwoord in eerste instantie ‘nee’ was.

Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Heb je een baan in de sales dan leer je vaardigheden waar je ook in de rest van je carrière veel aan hebt, zoals goede luister- en communicatievaardigheden. Ook leer je goed omgaan met tegenslagen en teleurstellingen, want in geen enkele andere baan krijg je zo vaak ‘nee’ te horen als in de sales. Daar word je veerkrachtig van.

Een baan in de sales kent ook vele doorgroeimogelijkheden. Bij MDH Uitgeverij kan je als telefonische verkoper bijvoorbeeld doorgroeien tot teamleider. Veel van onze collega’s bij MDH zien sales dan ook als topsport, omdat je iedere dag probeert om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Bonussysteem

Geld is niet het belangrijkste in de wereld, maar er moet natuurlijk wel brood op de plank komen. In de sales worden goede prestaties vaak beloond door middel van een aantrekkelijk bonussysteem. Dit geeft je de mogelijkheid om naast je salaris wat extra’s te verdienen.

Ook MDH werkt met een bonussysteem. Naast een cash weekbonus kun je ook een team- & jaarbonus verdienen.

Werken in de sales? Kom naar MDH Uitgeverij!

Zie jij jezelf al werken in de sales? Of ben jij al een ervaren verkoper, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij MDH Uitgeverij. Jouw werkzaamheden bij MDH bestaan voornamelijk uit telefonische acquisitie. Jij voorziet bestaande én nieuwe klanten van een passend media-advies over al onze uitingen: krant (advertentieverkoop), internet (websitebanners), tv (narrowcasting), radio (commercials), LED walls en reclamemast (advertentieverkoop). Het hele verkooptraject leid je in goede banen, dus van het eerste contact tot en met de aftersales.

Waarom je zou moeten werken bij MDH Uitgeverij? Ook dat hebben wij aan onze collega’s gevraagd, al ging dat wel even iets anders…

Nieuwsgierig? Bekijk dan snel het onderstaande filmpje.

Of ga direct naar onze vacatures >>>

Terug naar overzicht