fbpx
MDH Uitgeverij

Wat is narrowcasting? Dit betekent een intern TV circuit voor Aerofitt!

De juiste boodschap, op het juiste moment en voor de juiste doelgroep uitzenden op grote (tv-)schermen… Dat is in het kort wat narrowcasting voor ons inhoudt. Met veel plezier zien wij de schermen schitteren op bijzondere locaties, waaronder de locaties van Aerofitt.

Wat is narrowcasting / een intern TV circuit?

Eigenlijk betekent narrowcasting niks anders dan het uitzenden van een (commerciële) boodschap op schermen. MDH verzorgt interne TV circuits op veelbezochte locaties, bijvoorbeeld in Business Clubs van betaald voetbalclubs. Op goede zichtplekken zijn schermen geplaatst die boodschappen van zowel de opdrachtgever als adverteerders uitzenden. Zo bereiken we een zeer gerichte doelgroep.

Aerofitt is eveneens partner

Ook Aerofitt is al jarenlang gebruiker van deze dienst. De FeelGoodClub is een gevestigde naam in de regio. “We gebruiken het in al onze 5 vestigingen en het werkt prima. Voor ons is het heel fijn dat we alle nieuwsfeiten over Aerofitt op de schermen kunnen tonen. Denk bijvoorbeeld aan acties, het promoten van lessen en ander nieuws”, geeft Gemma Oortgiesen namens Aerofitt aan.

Eigen reclamekanaal

“Het is eigenlijk een eigen reclamekanaal met daarop de belangrijkste informatie. En de samenwerking met MDH verloopt prima.” Aerofitt kan zelf content op de schermen plaatsen en doet dat met beleid. “We hebben een eigen vormgever die content maakt voor bijvoorbeeld social media en de narrowcasting. Daardoor ziet het er in alle gevallen goed uit. Het is heel makkelijk beheerbaar”, aldus Oortgiesen.

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. MDH maakt een afspraak voor een kostenneutrale basisopstelling;
  2. Tegen meerprijs zijn extra’s of grotere schermen mogelijk;
  3. De opdrachtgever kan de content plaatsen of aanpassen via een eigen portal;
  4. Vervolgens verschijnt alle content op de schermen die zijn aangesloten;
  5. Iets aanpassen? Geen probleem; ook dat is snel te doen!

Wil je ook graag een intern TV circuit (narrowcasting) op jouw locatie? Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Terug naar overzicht