fbpx
MDH Uitgeverij

We zwemmen in de kranten op kantoor

De zomer is in aantocht! De zwembroek en bikini kunnen bijna weer uit de kast en het staat als een paal boven water dat het dan geweldig vertoeven is bij buitenbaden. En veel van die zwembaden maken gebruik van onze kranten als ‘springplank’!

Zwemmen in de kranten

Op kantoor kunnen we zwemmen in de kranten van al deze baden. Steeds meer zwembaden zijn namelijk in het diepe gedoken en de samenwerking aangegaan met MDH Uitgeverij. Omdat het seizoen in mei weer is begonnen en de poorten van de buitenzwembaden zijn geopend, liggen de nodige kranten alweer op de deurmat.

Spetterende exemplaren

We werken samen met Sportfondsen en NLG, twee organisaties waar een groot aantal zwembaden bij is aangesloten, en nog talloze andere baden. Onze medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om spetterende kranten te maken en staan te (water)trappelen om met nog meer mooie projecten aan de slag te gaan!

Beter weer = meer feeling

Vanuit MDH Uitgeverij was onder meer Eddy (foto) betrokken bij mooie projecten voor buitenzwembaden. Hij trekt zelf ook wekelijks een baantje, in de zomer natuurlijk in een buitenbad. “Bij deze projecten merkte je aan bedrijven dat zij op zonnige dagen – en zodra het beter weer werd – steeds meer feeling kregen met de kranten. Ik vond het vooral heel leuk dat ondernemers mij zelf opbelden om een plekje in zo’n mooie krant te bemachtigen. Zeer geslaagd dus”, aldus Eddy.

Terug naar overzicht