fbpx
MDH Uitgeverij

Nog niet klaar om achter de geraniums te zitten? Kom werken bij MDH! 

Ben je een jaartje ouder, maar nog superjong van geest? En wil je voldoende tijd hebben om na een leven hard werken lekker te ontspannen, maar tegelijkertijd goed bijverdienen om leuke dingen te kunnen blijven doen? Dan zijn we op zoek naar jou! En jij, zonder dat je dat misschien al weet, ook naar ons… 

Waarom doorwerken? 

We horen je al denken; waarom zou ik nog doorwerken na tientallen jaren hard gewerkt te hebben? Nou, wij kunnen wel een aantal (goede) redenen bedenken! Want naast dat je alle voordelen van zo’n baan bij MDH Uitgeverij echt eens ervaren moet hebben in je leven, zijn er nog talloze andere positieve aspecten aan het doorwerken na je pensioen. 

Uiteraard zorgt doorwerken na je pensioen voor een beter gevulde portemonnee. Want door na pensioenleeftijd een goedbetaald baantje te nemen, ontstaat een aanvulling op uw AOW-uitkering en zal je extra pensioen opbouwen. Zo heb je over een paar jaar nóg meer inkomen om van te leven, minder vermogensverlies en meer financiële stabiliteit. En dat komt goed uit, want laten we eerlijk wezen, er is tegenwoordig genoeg om je geld aan uit te geven…

Het spreekt voor zich dat doorwerken zorgt voor een hoger inkomen, vooral wanneer je kiest voor een baan met zo’n royaal salaris als bij MDH. Maar, blijven werken zorgt daarnaast voor sociale contacten, een betere mentale en fysieke gezondheid en een gevoel van zingeving. Onze collega’s (en klanten) van jong tot pensioenleeftijd zullen je direct opnemen in onze gezellige ‘’familie’’ en iedere dag een glimlach op je gezicht toveren. Nog graag actief bezig om niet alleen mentaal, maar ook fysiek lekker jong en fit te blijven? We gaan vaak wandelen, fietsen en sporten en momenteel staan de MDH Fitweken voor de deur. Mocht je minder goed ter been zijn, dan hebben we uiteraard een lift waar je gebruik van kunt maken.

Wat houdt zo’n baan dan in? 

Klinkt mooi allemaal, maar jij bent natuurlijk benieuwd naar wat zo een baan bij MDH Uitgeverij dan precies inhoudt. Als je als ‘’pensionado’’ aan de slag gaat bij ons, dan ga je onder het genot van een goede kop koffie een aantal uren per week telefonisch verkopen. Dit om uiteindelijk advertenties in de mooiste kranten, voor de mooiste opdrachtgevers, te verkopen. En daarbij zal je je tijd geheel flexibel inplannen en zal je blijven leren. Om je een beter beeld te geven vertelt onze pensionado Henk je precies hoe zo’n baan bij MDH er voor hem uitziet: 

We ontmoeten je graag 

Inmiddels moet je bijna wel interesse hebben gekregen om een paar uurtjes in de week bij ons gezellige bedrijf, in Doetinchem, Nijmegen of Deventer te komen werken. Zien we je hier snel, voor een goede kop koffie? Maak een afspraak met Tjelke door haar te bellen op 0314-375881 of 06-39606563.

Terug naar overzicht