fbpx
MDH Uitgeverij

Wij steunen Swim To Fight Cancer

Samen maken we een vuist tegen de verschrikkelijke ziekte kanker. MDH Uitgeverij vindt Swim To Fight Cancer een prachtig initiatief en heeft ook een steentje bijdragen.

Swim To Fight Cancer in Doetinchem

Ter ondersteuning hebben we naast een mooie donatie gezorgd voor kosteloze promotie in circa 15 van onze krantentitels. In de kranten wordt een mooie uiting van Swim To Fight Cancer Doetinchem meegenomen, zodat het evenement de aandacht krijgt die het verdient. Onze vormgevers zijn keihard bezig om de pagina’s mooi op te maken.

Draag een steentje bij

Swim To Fight Cancer is een zwemevenement in de Oude IJssel en vindt plaats op 9 september. In aanloop naar en rondom het evenement halen deelnemers zoveel mogelijk donaties op voor Stichting Fight Cancer, dat het evenement in het leven heeft geroepen. De fondsen worden weer gebruikt voor wetenschappelijk kankeronderzoek en -preventie via KWF Kankerbestrijding.

Wij doen mee, jij ook?!

‘Stichting Fight Cancer wil met name jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.’ Wij doen mee! Doe jij ook mee?

Terug naar overzicht