fbpx
MDH Uitgeverij

Wij zijn volop in beweging (letterlijk)!

De woensdagochtend beginnen met tennissen? Dat kan bij MDH Uitgeverij! In het kader van ons vitaliteitsprogramma – opgezet in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie (GSF) – mogen alle MDH-medewerkers elke week een sport uitzoeken die zij onder werktijd beoefenen. En daar wordt volop gebruik van gemaakt.

Keuze te over

De eerste sporturen zijn voorbij gevlogen. Veel MDH-medewerkers sloegen een balletje op de tennisbaan, terwijl een andere groep ging wandelen. De die-hards namen deel aan de Bootcamp-/Circuittraining en enkele collega’s zochten ontspanning bij bijvoorbeeld Yoga of Ocean Drum. Keuze te over dus. Op woensdag 23 mei stonden de eerste sporten op het programma en na afloop kwamen er veel blije gezichten de werkvloer op gewandeld.

Sfeer op de werkvloer

Eerder werden al workshops en een fittest gehouden door de Gelderse Sport Federatie. Jordi Doornebosch reageert namens de GSF: “Vaak beginnen bedrijven met het vitaliteitsprogramma om de werknemers fitter en vitaler te krijgen. Maar we krijgen steeds vaker terug dat het een hele positieve invloed heeft op de sfeer op de werkvloer. En dat is niet in geld uit te drukken.”

Vitaliteit MDH 600

Steeds fitter

“Het vitaliteitsprogramma past bij goed werkgeverschap”, geeft directeur-eigenaar Paul Milder van MDH Uitgeverij aan. “We zijn bewust met onze werknemers bezig en weten natuurlijk ook dat gezonde werknemers over het algemeen beter presteren én beter in hun vel zitten. Misschien is nog wel belangrijker dat je met je collega’s in een andere omgeving bent. Dat is goed voor de teamgeest.”

Onderscheidende factor

“MDH Uitgeverij wil onderscheidend zijn als bedrijf en hoopt dat mede hierdoor te bereiken”, aldus Milder. Vanuit MDH Uitgeverij werd enthousiast gereageerd op het programma. Doornebosch tot slot: “Misschien wel omdat het programma enorm praktisch is. En onze programma’s bestaan uit meerdere modules die wij als totaalpakket of losse modules kunnen aanbieden. Je gaat snel aan de gang en je moet gewoon beginnen. Overigens niet alleen met sporten, want vitaliteit is meer dan sport alleen. Denk ook aan voeding en je mentale gezondheid..”

Met z’n allen in beweging!

Tot aan de zomervakantie volgen nog enkele sportweken. Er is in ieder geval inspiratie opgedaan en veel voldoening uit de sportmomenten gehaald. De nodige MDH-medewerkers zijn vastbesloten om ook naast werktijd lekker te gaan bewegen. En daar doen we het voor; met z’n allen in beweging!

Wil jij ook bij MDH Uitgeverij werken? We zoeken enthousiaste verkopers, een recruiter en studenten of schoolverlaters die leuke (administratieve) werkzaamheden voor de zomermaanden zoeken! Voor vragen en meer informatie neem contact op met Sander van de Seijp: tel 0314-375883 of vacature[@]mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht