fbpx
MDH Uitgeverij

Wij zorgen voor nóg fittere werknemers en gaan sporten!

MDH Uitgeverij is samen met de Gelderse Sport Federatie begonnen aan een vitaliteitsprogramma voor nóg fittere werknemers. We zijn trots op al onze toppers en willen hen dolgraag helpen om nog gezonder te gaan leven. Tijd om te gaan sporten dus. Ennn… dat mag gewoon onder werktijd!

Workshops kiezen

De afgelopen dagen hebben alle werknemers van MDH workshops gevolgd. Er mocht gekozen worden uit de workshops ‘Gezonde Leefstijl’ of ‘Gezonde Voeding’. Deze workshops zijn het startsein voor 10 weken van plezier en sporten. Alle werknemers krijgen de kans om activiteiten te doen om meer te bewegen en gezond te leven.

Sporten maarrr…

Wij verwachten dat er een echte competitie onder werknemers ontstaat, want deelnemers worden onderworpen aan een fittest, die na de 10 weken opnieuw wordt afgenomen. In die 10 weken kunnen onze toppers de door hun gekozen sport(en) beoefenen. MDH Uitgeverij hoopt natuurlijk dat na die periode iedereen zo enthousiast is – en zoveel vooruitgang heeft geboekt – dat zij nóg fitter zijn geworden en willen blijven!

Fitte werknemers

Als gezond bedrijf geeft MDH Uitgeverij graag een zetje in de goede richting, onder werktijd. Fitte werknemers zitten over het algemeen lekker in hun vel en inspireren niet alleen zichzelf, maar ook hun omgeving in het aanmeten van een gezonde leefstijl!

Terug naar overzicht