fbpx
MDH Uitgeverij

WinterFit-weken bij MDH Uitgeverij

De medewerkers van MDH Uitgeverij gaan fit de winter in. Na het succesvolle sportprogramma in het voorjaar, aangevoerd door de Gelderse Sport Federatie, krijgt iedereen de ruimte om ook in de MDH WinterFit-weken weer volop te sporten.

Flink aan het zweten

Halsaf-Vitaal verzorgt op twee dagen per week een leuke bootcamp op locatie. En geloof ons: trainer Freddy laat iedereen flink zweten! Vorige week zijn de WinterFit-weken van start gegaan en de nodige MDH-medewerkers hebben al dankbaar gebruikgemaakt van het initiatief. Zij hebben vol overgave onder Freddy getraind.

Wandelen, tafeltennis en meer

Naast het programma van Halfsaf-Vitaal kan men tweemaal per week de pauze verlengen met een heerlijke, verfrissende wandeling. Verder is er een tafeltennistafel aanwezig om de pauze sportief te vullen en zijn enkele andere spellen voorhanden. Er is bijvoorbeeld een Kubb-competitie (dit is Kubb) opgezet en er zit meer aan te komen.

Volop in beweging

MDH blijft volop in beweging en vindt het belangrijk om werknemers de mogelijkheid tot sporten te bieden. Dit gebeurt ook in de WinterFit-weken weer voor een deel onder werktijd. “In het voorjaar hebben we gemerkt dat men enthousiast is geraakt door het sportprogramma, waarna we zelf de handschoen hebben opgepakt en dit hebben voortgezet. We hopen op net zoveel blije en voldane gezichten als enkele maanden geleden”, aldus directeur-eigenaar Paul Milder.

Wil jij ook bij MDH Uitgeverij werken? We zoeken enthousiaste verkopers, studenten of schoolverlaters die graag de commerciële kant op willen. Voor vragen en meer informatie neem contact op met Sander van de Seijp: tel 0314-375883 of vacature[@]mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht